Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő életében ez miért olyan elítélendő?
A férfiaknál ez már szinte "természetes" számba megy.
Méghozzá: én nem akarok komoly kapcsolatot, és nem vagyok a nagy romantikázások híve. Viszont amint találok egy pasit és ez számára kiderül azonnal menekülőre fogja. Persze ez sem általános, de szinte kijelenthetem.
A másik probléma pedig, hogy a férfiak félnek a határozott és céltudatos nőktől! ( nem összekeverendő a nagyképűséggel)
Mit gondoltok, tapasztaltatok már ilyesmit?
28/N
Mindig tisztázni kell a játékszabályokat :)
Jobb nyílt lapokkal játszani.
Nálam ez mit takar? Hosszú a lista, de csak egy pár gondolat: egy ilyen kapcsolat nálam tarthat akár évekig is, volt is rá példa, tehát nem a hetente más partner a cél. Egészen egyszerűen a hagyományos értelemben vett kapcsolat nekem nem jött be. Az együttélés, romantikázás, naplementézés, virágcsokor küldés stb.
Ezekkel ellentétben minden mást előtérbe helyezek. Szex ( ami a legfontosabb összetartó erő egy kapcsolatban, szerintem), közös vacsi, pár közös program.
De szeretem a függetlenségemet megőrizni, és ne legyünk egymás hátsójában. Ne kelljen beszámolnom hova megyek nélküle és mikor, és meddig leszek.
Ilyenben volt már részem, rossz tapasztalat, nem működött sokáig.
Az a baj, hogy nem férfiakkal kezdtél, hanem gyerekekkel.
Normális, felnőtt ember tudja kezelni a helyzetet, ha el nem is fogadja, hogy Te csak szexet akarsz mondjuk.
Azért azt tudd, hogy ők nem agyalnak rajtad, szal Te se agyalj ezen, csak magaddal foglalkozz! ;)
Mivel én romantikus srác vagyok, így igényem van arra is, hogy a másik fél is az legyen. Szóval ha ilyen alapvető elvárásban nem egyezünk, akkor én is menekülőre fogom.
Én nem félek a határozott és céltudatos nőktől, csak ne legyen nagyszájú és ne nyomja el a másikat az ő határozottságával.
15-ös.
Igyekszem ezt észben tartani. De én sem sírom álomba emiatt magamat, egészen egyszerűen ez most egy megoldatlan kérdés bennem. Mostanában túl sok ilyen pasival futottam össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!