Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nő életében ez miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő életében ez miért olyan elítélendő?

Figyelt kérdés

A férfiaknál ez már szinte "természetes" számba megy.

Méghozzá: én nem akarok komoly kapcsolatot, és nem vagyok a nagy romantikázások híve. Viszont amint találok egy pasit és ez számára kiderül azonnal menekülőre fogja. Persze ez sem általános, de szinte kijelenthetem.

A másik probléma pedig, hogy a férfiak félnek a határozott és céltudatos nőktől! ( nem összekeverendő a nagyképűséggel)

Mit gondoltok, tapasztaltatok már ilyesmit?

28/N

2015. nov. 19. 13:13
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Amíg tisztázzátok, addig ez teljesen rendben is van. Rám néha furán néznek emiatt, talán mert nem ez a megszokott.
2015. nov. 19. 14:22
 12/38 A kérdező kommentje:

Mindig tisztázni kell a játékszabályokat :)

Jobb nyílt lapokkal játszani.

Nálam ez mit takar? Hosszú a lista, de csak egy pár gondolat: egy ilyen kapcsolat nálam tarthat akár évekig is, volt is rá példa, tehát nem a hetente más partner a cél. Egészen egyszerűen a hagyományos értelemben vett kapcsolat nekem nem jött be. Az együttélés, romantikázás, naplementézés, virágcsokor küldés stb.

Ezekkel ellentétben minden mást előtérbe helyezek. Szex ( ami a legfontosabb összetartó erő egy kapcsolatban, szerintem), közös vacsi, pár közös program.

De szeretem a függetlenségemet megőrizni, és ne legyünk egymás hátsójában. Ne kelljen beszámolnom hova megyek nélküle és mikor, és meddig leszek.

Ilyenben volt már részem, rossz tapasztalat, nem működött sokáig.

2015. nov. 19. 14:23
 13/38 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben te pontosan mit értesz függetlenség alatt?
2015. nov. 19. 14:28
 14/38 anonim ***** válasza:
Szerintem nem elítélendő, ne foglalkozz azzal, aki elítél miatta.
2015. nov. 19. 14:57
 15/38 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem férfiakkal kezdtél, hanem gyerekekkel.

Normális, felnőtt ember tudja kezelni a helyzetet, ha el nem is fogadja, hogy Te csak szexet akarsz mondjuk.

Azért azt tudd, hogy ők nem agyalnak rajtad, szal Te se agyalj ezen, csak magaddal foglalkozz! ;)

2015. nov. 19. 15:02
 16/38 anonim ***** válasza:
Pont leszarom, hogy celtudatos vagy-e vagy sem. Nem erdekes, ki milyen, ilyen kapcsolatnal meg foleg nem. Az a lenyeg tudtok-e elni egymas mellett. De ugye neked ilyen ambicioid nincsenek. No akkor az elozo gondolat lenyegtelen, tehat h passzoltok-e, szoval ha nem is, legalabb azt a duht is a szexbe birom iranyitani, es megkapja a partner a magaet. Persze pozitiv ertelemben. Csok
2015. nov. 19. 15:14
 17/38 anonim ***** válasza:
Manapság ezt nevelik bele a gyerekekbe, és így nő fel az ember, hogy amelyik srácnak sok csaja van az egy menő gyerek, de amelyik lánynak sok sráccal van dolga az rib.anc. Előítélet, elfogadhatod, de megváltoztatni nem fogod tudni. A másik meg, hogy 28 évesen már eléggé benne vagy a családalapítás korszakba, így igen, nem fogja senki sem megsimogatni a fejed hogy te csak testi kapcsolatokat keresel mint a tinédzserek, és a kiégett házas emberek :D
2015. nov. 19. 15:17
 18/38 anonim ***** válasza:

Mivel én romantikus srác vagyok, így igényem van arra is, hogy a másik fél is az legyen. Szóval ha ilyen alapvető elvárásban nem egyezünk, akkor én is menekülőre fogom.

Én nem félek a határozott és céltudatos nőktől, csak ne legyen nagyszájú és ne nyomja el a másikat az ő határozottságával.

2015. nov. 19. 16:00
 19/38 anonim ***** válasza:
Én vonzódom az ilyen nőkhöz, szerintem ezt embere válogatja. Lehet rossz férfiakat szemelsz ki, akiknek nem jön be az életstílusod, életfelfogásod.
2015. nov. 19. 16:15
 20/38 A kérdező kommentje:

15-ös.

Igyekszem ezt észben tartani. De én sem sírom álomba emiatt magamat, egészen egyszerűen ez most egy megoldatlan kérdés bennem. Mostanában túl sok ilyen pasival futottam össze.

2015. nov. 19. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!