Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő életében ez miért olyan elítélendő?
A férfiaknál ez már szinte "természetes" számba megy.
Méghozzá: én nem akarok komoly kapcsolatot, és nem vagyok a nagy romantikázások híve. Viszont amint találok egy pasit és ez számára kiderül azonnal menekülőre fogja. Persze ez sem általános, de szinte kijelenthetem.
A másik probléma pedig, hogy a férfiak félnek a határozott és céltudatos nőktől! ( nem összekeverendő a nagyképűséggel)
Mit gondoltok, tapasztaltatok már ilyesmit?
28/N
Vannak nők akiktől én is félek.
Egyébként meg ha elfogadhatóan nézel ki, biztosítani fogod tudni a betevőd még 15 évig biztosan. Hacsak nincs valami amitől vissza hőkölnek :)
Köszönöm a burkolt megjegyzést, értettem a sorok között elrejtett iróniát :)
Egészséges önkritika után úgy gondolom, " elfogadhatóan" nézek ki, de a betevőmet jó ideje magamnak biztosítom, és nem várom el másoktól!
Sok minden van pl. Ruhazkodas ami meg nalatok termeszetes,hogy szinte mindent felvehettek ellentetben egy pasival!
Ezt el kell fogadnod ez van nem kell kuborulni!
Úgy hangozott mint aki kiborult? :)
Attól messze vagyok, csupán véleményekre voltam kíváncsi!
Én ezért neten ismerkedek, ott rögtön tisztázom, hogy csak szexelni akarok.
26N
Ötös vagyok:
Én is úgy vettem észre, hogy rögtön elítélnek, ha megtudják rólam. Mert hogy miért nem komoly kapcsolatban vagyok, meg ri banc vagyok stb...
Nekem nem lenne kifogásom egy ilyen barátnő ellen.
Bár kérdés, hogy a "nem akarok komoly kapcsolatot" mit is takar? Mert végül is valamilyen formában állandó pasit szeretnél, de ha jól sejtem akkor ne benned lássa a jövendőbelijét és gyerekei anyját.
Tehát mik a "játékszabályok"? Mert így elsőre jól hangzik mindaz amit leírsz.
Nem néznék rád furán ha megmondanád, hogy romantikus típus vagy, csak közölném, hogy én meg sajnos vagy nem sajnos, de nagyon nem.
Próbáltam az évek alatt ezen kicsit változtatni, volt pasi akiért megérte volna, de nem ment.
Nyilván tisztázni lehet és kell is, hogy kinek mi a "romantika". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!