Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 19 éves lánynak lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 19 éves lánynak lehet esélye egy 52 éves férfinél?

Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 19:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
Nanáhogy! De ez kell neked,biztos?
2015. nov. 17. 17:47
 42/77 anonim ***** válasza:
0%
Már fajtalankodott is vele a vén perverz disznó :(
2015. nov. 17. 17:51
 43/77 A kérdező kommentje:

62%-os, te beteg vagy. Azzal szeretkezem, akivel akarok.

Ha tetszik neked, ha nem. Neked pedig semmi sem jár, én legalábbis biztos nem. Ilyen elmebeteggel akkor se kerülnék kapcsolatba, ha az utolsó férfi lenne a földön.

2015. nov. 17. 19:34
 44/77 anonim ***** válasza:
0%
Nem is kellenél nekem, azok után pláne nem,hogy bemocskolt egy pedofil. Te vagy a beteg, meg a pedo kis féreg szeretőd
2015. nov. 17. 19:38
 45/77 anonim ***** válasza:
0%
Nem hinném,hogy én lennék az elmebeteg, amiért nem kis lányokkal kezdek ki,hanem saját korosztályomból való nőkkel. De úgy látszik ma az a becsülendő, ha valaki lánya korabelivel van együtt pedofil módon.
2015. nov. 17. 19:40
 46/77 trükkös válasza:
Egy 19éves lánynak bárkinél lehet esélye, de komoly kapcsolatot ekkora korkülönbségnél nagyon át kell gondolni.Kis örömöt lehet okozni egymásnak de ezt megtettétek ennél többet ha akartok durva közfelháborodások okán fogtok csak tudni szerintem.Én is 36éves vagyok és egy 20év körüli nőröl álmodom mert leragadtam gyereknek, de nem kaptam egy isteni ilyen csajt sem, pedig minden nap álmodom róla. Élj boldogan ne foglalkozz másokkal! :)
2015. nov. 19. 05:07
 47/77 anonim válasza:
8%
Komolyan gondoltad hogy így elrontsd az életed? Végülis a te döntése, de amikor rájössz hogy gyereket és családot akarsz és nem tudja megadni akkor ne legyen sírás rívás hogy miért is lett. Te fogod majd ápolgatni amikor már járni sem tud majd? Remélem arra is felkészültél hogy így nem lesz minden habos babos mert ha összevesztek vagy valami akkor készülj arra hogy megüt.Tapasztaltam mert a szüleim emiatt váltak és eszem ágában sem volt összeállni olyanokkal. Egyébként megsúgom azóta szétmentek. Úgyhogy térj észhez drágaságom mert bajok lesznek akkor már nincs vissza út.
2015. nov. 19. 09:30
 48/77 anonim ***** válasza:
Hogy a viharba ne lenne esélye!!! Persze nem arra, amire gondolsz, mert itt csak szex jöhet szóba. Más szinte biztos nem.
2015. nov. 19. 14:29
 49/77 anonim ***** válasza:
0%
47-es! AZ ilyen rózsaszín ködbe burkolózott birkának, mint a kérdező és társai ezt hiába mondod. Ezekre nem hatnak az észérvek.
2015. nov. 19. 17:14
 50/77 A kérdező kommentje:
Ez az elmebeteg még mindig itt van?
2015. nov. 19. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!