Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lánynak van esélye egy 41 éves férfinél a feleséggel szemben?
Ha a házasságuk nem jó, akkor szexre van esélye nála mindenképpen.
Most komolyan, egy hapi (akármilyen korú 14-100 között) hogy állna ellen a fiatal húsnak, ha nincs érzelmileg elkötelezve.
Női válaszolók:
Kérem férfi fejjel gondolkodjatok, ha a férfiról van szó, ne nőivel.
16 éves az még nem nő. ha iszlám hívő akkor van, beveszi őt is
33/f
# 4: Férfi fejjel gondolkodva: egy 16 éves kislány. Minden megnyilvánulásában. Lehet, hogy szexuálisan vonzó, tehát megnézem, de ha megszólal, minden szexuális vonzalom elmúlik. Persze ha egy "darab húsnak" tekintem, akkor egy menetre jöhet...
Kapcsolatra még egy huszonévesnek sem lenne esélye. Mert teljesen más életstílust, értékrendet képvisel, közös témánk se nagyon van (tapasztalat, még egyetlen huszonéves sem tudott "agyban" megfogni). Szexre is olyasvalakit választanék szívesen, akiben a testén kívül találok más vonzót is, kapcsolatra meg pláne!
# 4
A szex nagyon jó, eddig vele volt a legjobb. Pedig én is elég tapasztaltnak mondható vagyok és azt mondta ő se tud betelni velem.
6: Persze, teljesen szexuális értelemben nézve.
Ha végiggondoljuk, az emberiség történelmének 99%-ában soha nem csináltak az emberek nagy ügyet egy 44 éves férfi és egy 16 éves lány kapcsolatából. Az eddig élt emberek 99%-ának ilyennel soha nem lett volna baja.
Sőt, a világon ma is megkockáztatom hogy az emberiség jelentős részének szintén nem (Afrika, Ázsia, Dél-Amerika) okoz gondot sem az elfogadása és akár maga is benne lenne.
Egy ilyen korú férfinak egy ASSZONY kell nem egy éretlen tinilány.Amíg az asszony főz,takarít,fizeti a rezsit addig a kislány jó dugni.
De a pasi nem teljesen normális.Egy szemétláda.
Meg persze a kis ribi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!