Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent egy férfinél a múlt állandó felhozása?
te meg mi a francnak vagy egy 40éves emberrel?
fejezd be és keress egy korban hozzád illőt
Második hozzászolonak igaza van. És tudom ajánlani dr Csernus Imrének a könyvét. Olvasd el.
Nemlennék a pasi helyében h egész életében dolgozott felépitett egy lakást és kirakták a szürét. Megtudom érteni.
A kérdés nem a korkülönbség megítélésére irányult...
Mindenki életében van egy valaki, aki a szíve legmélyén van, akire ha öregkorban visszaemlékezik összeszorul a szíve, hogy "igen Ő volt az...." Normális esetben a férfiak EZT a nőt veszik el feleségül és ETTŐL a nőtől akarnak gyermeket... Majd ennek a felépített kis világnak az összeomlása után nagyon sokan nem tudnak felállni. Sokan a múltban élnek, azzal az álomképpel hitegetve magukat, hogy egyszer még hátha... újra... talán...
Vannak akik nem veszik észre és ebben a megragadt állapotban élik le a hátralévő életüket.
Vannak akik észhez térnek és felfogják, hogy nincs visszaút, új jövőt kell felépíteni (mással).
Persze évekbe telhet a "felébredés"...
Nehéz lehet feldolgozni a pasinak, hogy az addigi élete amit felépített, amiért küzdött, amiért dolgozott, összedőlt...
Ha tényleg szereted és vele képzeled el a jövődet akkor:
-fogadd el, hogy nem te leszel neki a nagy Ő. Ettől függetlenül tud még igazán szeretni, de másképp...
-Segíts neki feldolgozni a múltat! Emeld ki ebből a megragadt állapotból, segíts neki egy új jövőt építeni! Vegye észre, hogy szép az élet, és hogy mindig van miért küzdeni!!! És minden nap tartogat valami szépet!!! Nem élet az, hogy a múlton siránkozik! Igenis innen szép újra felállni!!!
Kedves 5! a leírásból számomra nem az jön le, hogy emellett a nő mellett nem érzi jól magát, hanem az hogy ő semmilyen másik nő mellett nem tudna jelenleg boldog lenni, mert a múlton rágódik. És 3év alatt önerőből nem tudott ezen túllépni, ezért külső segítséggel (aki jelenleg a párja) lehet, hogy újra tudná kezdeni a boldogság megtapasztalását..
Tegyük fel, hogy a kérdező hölgy elhagyja. X idő múlva az úr találna valaki mást, ahol valószínűleg ugyanez lenne a helyzet. aztán megint valaki mást és megint és egy megkeseredett vénember lesz belőle...
Tegyük fel, hogy a kérdező hölgy segít neki felállni, és újra megtapasztalni az élet jó dolgait. Eltölthetik a hátralévő életüket veszekedések nélkül, boldogan élvezve a jelent... (Persze tündérmesék nincsenek, itt a korkülönbség miatt véleményem szerint nem lesz életreszóló kapcsolat) De pár jó évet együtt tölthetnek!!! Sokat tanulhatnának, tapasztalhatnának, ami mindkettejük életére pozitív hatással lenne...
4es voltam :)
köszönöm 4es, ez értelmes és hasznos válasz volt, ment is a zöld kéz :)
Csak annyit reagálnék a többihez, hogy én nem tartok pisztolyt a fejéhez, hogy velem legyen, szóval ha nem érezné jól magát, akkor nem lenne velem, sztem ez tök egyértelmű.
de egy pár soros leírásból nem kéne ítélkezni, hogy itt most konkrétan velem van a baj, mert nem velem van. ahogy a 4es is leírta, valszeg minden kapcsolatával így lenne. de mivel én szeretem őt, ezért megpróbálok neki segíteni felállni a padlóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!