Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 19 éves lánynak lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 19 éves lánynak lehet esélye egy 52 éves férfinél?

Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 19:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:
Megtörtént, isteni éjszaka volt:)
2015. nov. 17. 10:37
 32/77 anonim ***** válasza:
4%
Szégyelheted magad! Apád, már majdhogy nem nagyapád korabelivel henteregsz, ahelyett, hogy egy korban hozzádillőt választanál. A pedofil hajlamos vén trógerről inkább nem is írom már le a véleményem, csak ammyit, hogy az ilyenek megdugnának még egy 12 évest is. De idegesítő már, egy fiatal csaj nem egy fiatal pasival van, hanem egy vén pedo szerzi meg. Megölöm inkább magam a f..ba, elég volt a világ mocskaiból.
2015. nov. 17. 15:21
 33/77 anonim ***** válasza:
100%

Támogatom a tervedet, 32-es! :D

Milyen szörnyű trauma ért téged a 19 éves nők részéről, hogy iylen vehemensen utálod őket?

2015. nov. 17. 15:44
 34/77 anonim ***** válasza:
14%
Nem a 19 éves nőket utálom, hanem az ilyen 40-es 50-es vén pedókkal vannak, ahelyett,hogy a saját korosztályából választana. Az ilyen sz.rrágó vén senkinek már az se számítana,ha egy 12-13 évessel van együtt. Jó lenne egy időgép, aztán az ilyen tatákkal visszamenni az 50-es évekbe, és rájuk fogni,hogy burzsujok, meg hogy összeesküvést szőttek a párt ellen, aztán kiélvezni,ahogy elintézik őket valami pincebörtönben. De jó lenne már, forró rezsó, tornásztatás, stb.
2015. nov. 17. 16:34
 35/77 anonim ***** válasza:
0%
*hanem az ilyen helyzetet...
2015. nov. 17. 16:35
 36/77 anonim ***** válasza:
0%
Amikor megnézek egy darabolós horrort, pl. fűrész, a texasi láncfűrészes, halálos kitérő, akkor az áldozatok helyére pont az ilyen tatusokat képzelem. Egyik jól megcsinált kedvenc jelenetem amikor a halálos kitérő 6.részében a csávónak egy tűzoltó slagot dugtak a fenekébe, nyomatták bele a vizet, majd kidurrant a hasa, na a srác helyébe pont jó les odaképzelni a kérdező pártfogolt pedofilját.:)
2015. nov. 17. 16:39
 37/77 anonim ***** válasza:
na hát akkor te nézzél ilyen frankó filmeket, nem gondolom, hogy van normális 19 éves nő, aki erre gerjedne, - úgyhogy neked úgyse jut, - nem is jár.
2015. nov. 17. 16:57
 38/77 omba ***** válasza:
42%

32! állj már le!

A kérdező írta, hogy dugott egy jót... nem a korosztályából - örüljünk neki, hogy volt egy klassz éjszakája - hátha lesz több is.

Ez miért baj?

2015. nov. 17. 17:01
 39/77 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert egy vén pedóval tette,azért baj, ha a saját korosztályából dug valakivel az oké, de egy vén emberrel, álljon már meg a menet! Meg mi az,hogy nekem nem jár? Az jár nekem, akit én akarok! Nekem járna, nem az ilyen vén perverzeknek!
2015. nov. 17. 17:11
 40/77 anonim ***** válasza:
0%
Meg igazán hasznos válaszokat írok,de a sok csiribiri kis senki lepontoz. "Jaj, örüljünk egy kislány és egy pedofil együttlétének,jaj, de jó". Szerencsétlenek.
2015. nov. 17. 17:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!