Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 19 éves lánynak lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 19 éves lánynak lehet esélye egy 52 éves férfinél?

Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 19:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
60%
Lehet, örökbe fogadhatja.
2015. nov. 15. 11:18
 22/77 anonim ***** válasza:
21%
De még az én válaszom, ami tiszta ,erkölcsös, azt lepontozzák,a 20-asét, ami gyomorforgató, azt pedig felpontozzák, és akkor az ember szeresse az embertársait, érdekes. Az ilyen kapcsolat kb. annyira undorító, mint a pedofília, büntetni kellene kőkeményen.
2015. nov. 15. 14:17
 23/77 anonim ***** válasza:
74%
Én csak azt nem tudom, hogy mit fog csinálni a csaj 40 évesen, amikor kihal mellőle az öreg. Meg az ilyen lányok nem akarnak majd gyereket? Ha igen, akkor nem gondolnak bele, hogy milyen érzés lesz annak a gyereknek, ha az apját mindig a nagyapjának nézik? Meg hogy majd 20 éves korára apa nélkül marad?
2015. nov. 15. 15:45
 24/77 anonim ***** válasza:
37%
Az utolsó is ésszerű, reális, megfontolandó választ adott, erre a rózsaszín felhő ikonos birkák lepontozzák. Szerencsétlenek, felejtsétek már el ezt a szerelemben nincs korhatár dolgot, mert egy 19 éves kis lány és egy 50-es tata együtt undorító.
2015. nov. 15. 16:44
 25/77 anonim ***** válasza:
67%

24-es, látod milyen nehéz a hittérítők élete?

Ha te undorítónak tartasz egy párt, akkor ne menj hozzájuk vacsoravendégnek, kb. ennyit tehetsz.

Majd talán neked is lesz egyszer valamiféle kapcsolatod, és megláthatod, hogy nem érdekes, hogy kívülállók szemében az milyennek tűnik.

Az egy kétszemélyes dolog.

2015. nov. 15. 18:05
 26/77 anonim ***** válasza:
20%
A közelébe nem mennék ilyen tata-kis lány párnak, nem hogy vacsora vendégnek. Csak tudnám, hogy az ilyen fiatal lányok szülei hogy tudják ezt elviselni,ha én apa lennék és egy ilyen borzasztó helyzetbe kerülne a lányom, a kedves párja még a szomszéd utcát se merné megközelíteni, nem hogy a lányunkhoz merne jönni. A fertő ellen harcolni kell minden lehetséges eszközzel! Hidegen hagy mások vallási nézete, nem vagyok rasszista, egyedül ez a dolog tud felettébb idegesíteni, persze ez érthető.
2015. nov. 15. 18:59
 27/77 anonim ***** válasza:
Lehet.
2015. nov. 15. 20:38
 28/77 anonim ***** válasza:
55%
Igen lehet
2015. nov. 16. 12:29
 29/77 anonim ***** válasza:
2%
Ne lehessen! Törvénybe kellene hozni!
2015. nov. 16. 15:54
 30/77 anonim ***** válasza:
45%
Tudni kellene valamit a pasi előéletéről. Ha fiatalon tudott csajozni, és meg is tette, akkor megtanulta, hogy ilyen jövőtlen kapcsolatba nem menjen bele. Ha nem, akkor örömtüzeket gyújtva fog a lábad elé omolni.
2015. nov. 17. 10:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!