Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy osztálytársam (lány/18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy osztálytársam (lány/18) aki lefeküdne velem, ha megcsinálom az info háziját + évvégi dolgozatát?

Figyelt kérdés

Ha nem segítek neki, elvileg megbukik, és nem mehet egyetemre.

Egyébként tudom h ez olyan mintha pénzért feküdne le velem és kicsit megalázó, meg minden, dehát mégis a gimiben az egyik legjobb csaj. Ha lefekszik velem, akkor mégiscsak büszke lehetek, (nem is tudom lesz e alapból ilyen jó csajom) meg hát megegyeztünk, h nem mondhatja azt senkinek h rossz vagyok az ágyban :D (ami szűzként ugye elég nyilvánvaló). Már ha esetleg kiderülne az egész. Én mondjuk titokban tartanám, ha akarná.

Persze benne van a pakliban h ha lebukok amikor a dolgozatokat kicserélem akkor az nagy szívás, meg tudom valahol szemétség h kihasználom az embereket. Mentségemre szóljon, h ez a csaj is folyton eddig kihasználta, h tetszik nekem, és folyton lehúzott cigivel + apróságokkal, de emiatt már helyből mondtam neki, h nem. Mivel nem akarom h pofára ejtsen még abban is megegyeztünk h előbb a szex, és csak aztán segítek neki, és még ebbe is belement.

Szemét vagyok/lennék amiért ezt kérem cserébe?

2015. nov. 7. 20:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Én megdugnám aztán nem segítenék neki. Az ilyen ribik ezt érdemlik. 25/F
2015. nov. 7. 22:09
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer egy ribit szopattam meg a wc-ben a kidolgozott matek tételekért. Úgy benyelte mint kacsa a nokedlit, nem húztam sokáig:D
2015. nov. 7. 22:20
 13/24 anonim ***** válasza:
Vigyázz a doga gépen kicserélésével! A legtöbb esetben tárolja a dokumentum, melyik felhasználó készítette, és még talán azt is, melyik gépen íródott. Valószínűleg az informatika tanárok sem most léptek le a falvédőről, egyszerű módszerekkel ellenőrizni tudják, ki írt egy dokumentumot, és melyik gépen íródott.
2015. nov. 7. 22:21
 14/24 anonim ***** válasza:

Ne legyél hül..ye! Nehogy már csak egy menet legyen abban, ha egyenesbe teszed a sulis "karrierjét". Legalább: egy alkalom két órában, a feladat megoldás előtt. Orállal, szexszel (gumival!!)

ugyanez az egyik feladat után, majd egy harmadik ugyanilyen a másik feladat után.

S ne felejtsd el említeni, hogy a szájába is akarsz élvezni.

Ja még valami: ... valószínűleg arra játszik, hogy megcsináltatja veled, s utána meg kiröhög és nem lesz semmi, ha akadékoskodsz akkor meg vannak gyúrós haverjai. Tehát gondolkodj, s kérd előre ahogy írtam, akkor minden kiderül.

2015. nov. 7. 22:28
 15/24 anonim ***** válasza:
Azt bírom, mindenki milyen okos itt a tanácsadásban, hirtelen minden bölcsesség megszállta a válaszolókat, de arra senki nem gondol, hogy a tanár tényleg le tudja ellenőrizni, melyik dokumentum melyik gépen íródott. Ha lebuktok, akkor mindketten búcsút inthettek az érettséginek.
2015. nov. 7. 22:33
 16/24 A kérdező kommentje:

a technikai részét megoldom nyugi :D csak az a pár mp kritikus amíg a tanár bá figyelmét el kell terelni.

nem hiszem h logolják melyik gépen ki mit csinál, mert ha ez lenne már minimum 5 embert az osztályból elvittek volna a rohamosztagosok.

2015. nov. 7. 22:40
 17/24 anonim ***** válasza:
47%
11-es,14-es válaszoló de r**dék az ilyen pasiktat akasztani kéne.
2015. nov. 7. 22:40
 18/24 anonim ***** válasza:
63%

Kérj több alkalmat, mert az első hamarabb véget fog érni, mint a házi megírása.

Kérj előbb szopást is!!!

2015. nov. 7. 23:49
 19/24 anonim ***** válasza:
18. Te valószínű doktoráltál, vagy nem tudom, honnan ez a hatalmas, felülmúlhatatlan bölcsesség.
2015. nov. 8. 01:47
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Lássuk csak.

18 körül lehetsz te is. Ehhez képest, már cigizel.

Ehhez képest azon agyalsz, hogy szexualitásért cserébe segíts valakinek.

Szemét vagyok/lennék amiért ezt kérem cserébe?

Igen.

2015. nov. 8. 02:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!