Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj ha egy lány nem tud táncolni?
Figyelt kérdés
Olyan jó nézni a tv-be mikor mutatnak ilyen tánc közvetitést de nincs rá lehetőségem hogy járjak ilyenekre pedig ha elmegy valaki bulizni ott csak kell táncolni nem? (Nem nagyon járok bulizni..)
Meg most lesz szalagavató és mi rendezzük már mint a két 11. osztály és ha felkér egy fiú táncolni nagyon gáz lesz ha azt mondom bocsi de nem tudok táncolni.
2015. nov. 7. 13:33
1/5 anonim válasza:
Abszolút nem érdekel, hogy nem tud táncolni.
2/5 anonim válasza:
Én sem tudok. Nem baj! Ha Ő tudna akkor azzal nyúzna, hogy táncoljunk. Így ez nem lenne probléma közöttünk.
3/5 anonim válasza:
Nem baj. Majd vezet a fiú táncban. :) F
4/5 anonim válasza:
én sem tudok meg nem is szeretek (józanon)
de bebaszva megy xd
5/5 anonim válasza:
Nem baj. A táncban amúgy is csak a twerket szeretem nézni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!