Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bogyesz98 kérdése:
Fiúk! Hogy álltok azzal ha egy lány felkér titeket táncolni?
Figyelt kérdés
Én a múltkor már majdnem összeszedtem a bátorságomat de aztán túl késő lett és a srác odébbállt. Csak azért kérdezem hogy a legközelebbi ilyen esetnél könnyebben döntsek2015. júl. 22. 23:21
1/6 anonim válasza:
Engem kérhetnél , mert nem tudok :D
2/6 anonim válasza:
általában én szoktam kezdeményezni .. de ha egy szimpi csaj odajön és felkér tutti nem utasitanám vissza
3/6 anonim válasza:
Én egész jól táncolok, szóval azzal nem lenne gond. Kicsit meglepődnék, de szívesen táncolnék veled, főleg bálon.:)
4/6 anonim válasza:
Ha nem vagy tehén, minden srác örülne neki, én pl bárki oda jönne örülnék mert bátor, nem olyan mint a többi hogy vár a hercegre, hogy majd ő megy oda. Én igenis azt mondom hogy a csaj is (már ha nem mozgáskorlátozott) képes oda lépni egy sráchoz ez manapság tisztelendő mert a többség lusta és csak vár :D
5/6 anonim válasza:
Udvariasan elfogadom és táncolok vele. Amelyik fiú nem hajlandó elfogadni a felkérésedet, az udvariatlan vagy pedig önbizalomhiánya van ezen a téren, mert nem tud táncolni. Szerencsére nekem ilyen problémáim nincsenek, még meg is lepődnek a lányok a tánctudásomon. Általában én vagyok az aki feldobja a hangulatot a bulikon azzal, hogy szédületesen és humorosan hívogatom a többieket a táncparkettre. Persze nem szoktam kérkedni a tudásommal csupán kedvet csinálok vele a többieknek és buzdítom azokat, akik félnek táncolni. A tánc nagyon fontos!
6/6 anonim válasza:
Megtapsolnám, hogy ez igen! a végtelenségig táncolnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!