Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol érintsem meg a pasimat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érintsem meg a pasimat, ahhoz hogy vágyat ébresszek benne (a farkán kivül)?

Figyelt kérdés

Szeretném őt fokozatosan eljutattani az élvezetig. Így a testén kalandoznék a kezemmel. Melyek azok a területek amelyek férfiaknál nagyon nagyon érzékenyek? szóval erogén zónák

Ki mit tapasztalt?

előre is köszönöm a segítséget

20L

2015. nov. 6. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2015. nov. 6. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha csókolgatod, vagy simogatod a nyakát, szerintem jó lesz neki. Nekem jól esne.
2015. nov. 6. 21:00
 3/6 Linó03 ***** válasza:
100%

Én ugyan lány vagyok, de nekem az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy mindenkinek más testrésze érzékeny a nemiszerven kífül, de nem is annyira a hol, hanem inkább a hogyan számít. Én konkrétan azt hiszem, bármelyik és akár egészen kicsi részhez kapnék hozzáférést a barátomon, fel tudnám izgatni kézzel simogatással, fokozásként pedig a számat is bevonnám.

Lényeg: a hogyan. Hogyan? Átélve, élvezettel, szenvedélyesen, de csak őszintén (persze ez is egyéntől függ, hogy ki mit szeret, de ennyire már ne menjünk bele). Ne csak azért csináld, hogy úgy simán jó legyen, érezze, hogy te szeretnéd, hogy neki jó legyen (bónusz, ha még te is élvezed (én ilyen vagyok)).

2015. nov. 6. 21:13
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a tanácsokat :D nyitott vagyok más tapasztalatokra is
2015. nov. 6. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
mióta vagytok együtt, hogy eddig sehol máshol nem nyúltál hozzá? egyszer sem vetted észre h ha nyakát csókolod, mellkasát, hátát, akármijét simogatod akkor is jó neki? ugyan azt megteheted előjáték közben is
2015. nov. 7. 12:23
 6/6 A kérdező kommentje:
A testéhez eddig nem nagyon engedte h hozzàérjek. Most ketdi megengednib
2015. nov. 7. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!