Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érintsem meg a pasimat, ahhoz hogy vágyat ébresszek benne (a farkán kivül)?
Szeretném őt fokozatosan eljutattani az élvezetig. Így a testén kalandoznék a kezemmel. Melyek azok a területek amelyek férfiaknál nagyon nagyon érzékenyek? szóval erogén zónák
Ki mit tapasztalt?
előre is köszönöm a segítséget
20L
Én ugyan lány vagyok, de nekem az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy mindenkinek más testrésze érzékeny a nemiszerven kífül, de nem is annyira a hol, hanem inkább a hogyan számít. Én konkrétan azt hiszem, bármelyik és akár egészen kicsi részhez kapnék hozzáférést a barátomon, fel tudnám izgatni kézzel simogatással, fokozásként pedig a számat is bevonnám.
Lényeg: a hogyan. Hogyan? Átélve, élvezettel, szenvedélyesen, de csak őszintén (persze ez is egyéntől függ, hogy ki mit szeret, de ennyire már ne menjünk bele). Ne csak azért csináld, hogy úgy simán jó legyen, érezze, hogy te szeretnéd, hogy neki jó legyen (bónusz, ha még te is élvezed (én ilyen vagyok)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!