Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnék segítséget, tanácsok...

Szeretnék segítséget, tanácsokat kérni hogy hogyan ébresszek érzéseket egy nagyonszimpatikus lányban aki csak batarkent tekint ram de en tobbet szeretnek tole ezt o is tudja de azt mondja csak barat :/ mit csinaljak? Sok tanacsot surgos

Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd azt a csajt. Ha megmondta, hogy csak barát, akkor nincs értelme teperni. Egy gyökeres változásnak kéne beállni a gondolkodásodban és a tetteidben, hogy férfiként kezdjen tekinteni rád, az meg nem fog egyik napról a másikra menni. Sajnos ezt már ott elrontottad, hogy engedted, hogy barátság legyen a dologból.
2015. febr. 28. 21:18
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem hagytam en az elejen elmondtam az erzeseimet neki de azt mondta hogy csak barat egyszeruen nem tudom megtorni

Semmi otlet nincs ? Akarmi pl vigyek neki viragot vagy nem toom

2015. febr. 28. 21:21
 3/11 anonim ***** válasza:
hogy lehet valaki szimpi nem is ismered
2015. febr. 28. 21:22
 4/11 anonim ***** válasza:
nem volt még ilyenbe részed h elöször csak barátságot akart töled egy lány aztán kicsit többet érzett amugy is van neked más nem?
2015. febr. 28. 21:27
 5/11 A kérdező kommentje:
De ismerem az evfolyamtarsam csak nem ismerem olyan jol
2015. febr. 28. 21:27
 6/11 A kérdező kommentje:
nem nincsen mas mert pont most hagyott el nemreg
2015. febr. 28. 21:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem tudsz tenni jelenelg semmit sem, mert barátként tekint rád.

Változz meg, legyél férfias. Vagyis legyen önbizalmad, légy irányító, és kihívást jelentő. Akkor talán majd felfigyel rád. De amint mondtam, ennek elsajátítása nem egyik napról a másikra megy.

Viszont ha megszerzed ezeket a tulajdonságokat, már lehet, hogy nem is fog érdekelni ez a csaj, hiszen jobbakat is kaphatsz nála.

2015. febr. 28. 22:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Oke lehet de nekem o a tokeletes a legjobb a legszebb ...
2015. márc. 1. 07:21
 9/11 anonim válasza:
Mindenkit meg lehet szerezni , nincs olyan hogy ne szerezd meg aki neked kell. Egyszer estem ebbe a hiába , amibe most te vagy. Azt hittem az önbizalmam kifogyhatatlan , de mégsem volt olyan kifogyhatatlan. Az univerzum dolgai , sajnos fogyóeszközök. Avval sajnos számolnod kell , hogy az önbizalmad össze fog menni mint egy hangya. De mindenek ára van meg kell hoznunk kell áldozatot , valamit valamiért. Meg kell változnod hogy férfiként fel , tudjon nézni rád az a lány. De ehhez saját bőrödön kell hogy meg tapasztald. Nekem egy barátság-extrákkal kapcsolatot sikerült , ki hoznom belőle. Később pedig szerelmem lett , belőle tudod a jó szex sok mindenre képes. Miután meg szerezted a lányt talán , az önbizalmadat vissza szerzed. De rá fogsz jönni miután , meg szerezted hogy mégsem olyan jó. Rá jössz hogy ő is egy olyan húsvér nő mint a többi. De az is lehet hogy örökre , együtt fogtok maradni. Sok sikert kívánok neked , remélem össze jön.
2015. márc. 1. 11:01
 10/11 anonim válasza:
9. Vagyok nagyon nagy hibát , követél el hogy be valltad az érzéseidet. Evvel szegényként meg rémisztheted , nem kellet volna ezt tenned.
2015. márc. 1. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!