Fiuk! Egy kis segitseget szeretnek kerni. En ezt nem ertem.
(? )
Figyelt kérdés
Szoval. Tolem egy evvel idosebb fiuval mindig szemezunk a suliban. Minden szunetben nezzuk egymast. Sok haverja van, sosincs egyedul, megis meg ha veluk beszel is a szeme sarkabol engem nez. Multkor nagyon melyen a szemembe nezett, miutan ennek vege lett, mosolygott es elpirult. Kapott mar tolem egy ugymond szerelmes levelet is, amit nem kellett volna mekapnia, de megkapta. Mikor a legjobb haverja felolvasta neki, o total elpirult, vigyorgott o, es ra az osszes haverja. Haverjai beszologatnak. Tudja az osszes haverja a nevem. Legjobb baratja mar egyszer-ketszer szolt a fiunak, hogy mogotte vagyok, mikor o nem vett eszre, igy ebbol az jott le hogy csak tudnak valamit a haverjai rolam. Van fb-je, mar bejeloltem es rairtam, de nem igazol es nem valaszol. Eloben azt mutatja mennyire odaig van ertem, fb-n meg semmi. Miert lehet ez? Mire jo ez neki? Mindent irjatok le legyszi..segitseg.
Érdekes... Ha nem jelöl vissza, akkor én hagynám a fenébe.
2015. jan. 4. 20:11
2/12 CptTomato válasza:
Miért lehet... a fogalmazásodból ítélve mert még nagyon fiatalok vagytok...
kicsit bővebben két dolgot jelenthet, be van rád indulva nagyon, vagy tetszel neki ...a barátai meg irígykednek, azért szólogatnak be... semmi bonyolult nincs ebben.
És még annyi hogy ne várd hogy ő lépjen elsőnek ha olyan fiú lenne aki képes rá már megtette volna....
F/27
2015. jan. 4. 20:13
3/12 anonim válasza:
hát élőben se egészen mutatja, csak azért, mert rádnéz.
Ha akarna tőled valamit, akkor visszaírna facen, örülne h ráírtál.
2015. jan. 4. 20:15
4/12 A kérdező kommentje:
Hat igen. O nem mer kezdemenyezni. Nekem kene mivel holnap suli..
2015. jan. 4. 20:16
5/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy még nem látta a fb üzenetedet, meg a "bejelölést"?
2015. jan. 4. 20:27
6/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom
2015. jan. 4. 20:44
7/12 anonim válasza:
amúgy szerintem sem véletlen, hogy állandóan néz... persze ez még nem garancia arra, hogy együtt fogtok megöregedni, de szerintem nyugodtan kezdeményezz. bár ezek szerint neki már tiszta, hogy neked tetszik, mert megkapta a levelet.
2015. jan. 4. 20:49
8/12 anonim válasza:
Az biztos hogy szeret de rohadt gyáva! Ha bevállalósabb vagy meny oda ha egyedül van és szépen kérdezz rá!
2015. jan. 4. 20:49
9/12 A kérdező kommentje:
De sosincs egyedul. Ezert nehez. A hulye idegesito haverjaival van folyton. Amugy csak emiatt nem megyek oda hozza. Egyebkent mar reg megtettem volna. De ennyit is tehetne, mar ha mindig engem nez, es nem mer lepni, hogy neha elkuldi a haverjait..de nem
2015. jan. 4. 20:52
10/12 anonim válasza:
Óhh egy ötlet nálunk még suliban az volt divat , h ha valami ilyesmi volt akkor barátok/barátnők (vagy csak egy ) ment megkérdezni , kifaggatni , h mégis miis a helyzet :)
Ajanlom neked is , főleg ilyenkor talán könnyebben tudna megnyílni a srác ha egy másik kedves lany megy oda hozzá , h mit gondolsz " marcsi " szerelmes leveléről ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!