Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk! Egy kis segitseget...

Fiuk! Egy kis segitseget szeretnek kerni. En ezt nem ertem. (? )

Figyelt kérdés
Szoval. Tolem egy evvel idosebb fiuval mindig szemezunk a suliban. Minden szunetben nezzuk egymast. Sok haverja van, sosincs egyedul, megis meg ha veluk beszel is a szeme sarkabol engem nez. Multkor nagyon melyen a szemembe nezett, miutan ennek vege lett, mosolygott es elpirult. Kapott mar tolem egy ugymond szerelmes levelet is, amit nem kellett volna mekapnia, de megkapta. Mikor a legjobb haverja felolvasta neki, o total elpirult, vigyorgott o, es ra az osszes haverja. Haverjai beszologatnak. Tudja az osszes haverja a nevem. Legjobb baratja mar egyszer-ketszer szolt a fiunak, hogy mogotte vagyok, mikor o nem vett eszre, igy ebbol az jott le hogy csak tudnak valamit a haverjai rolam. Van fb-je, mar bejeloltem es rairtam, de nem igazol es nem valaszol. Eloben azt mutatja mennyire odaig van ertem, fb-n meg semmi. Miert lehet ez? Mire jo ez neki? Mindent irjatok le legyszi..segitseg.
2015. jan. 4. 20:10
1 2
 11/12 anonim válasza:

lehet hogy csak kancsal és azért pirul el mert melege van.

De most komolyan lehet hogy nem mer veled beszélni...

2015. jan. 4. 22:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Ma megdobálom hóval:D
2015. jan. 5. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!