Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy osztálytársam (lány/18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy osztálytársam (lány/18) aki lefeküdne velem, ha megcsinálom az info háziját + évvégi dolgozatát?

Figyelt kérdés

Ha nem segítek neki, elvileg megbukik, és nem mehet egyetemre.

Egyébként tudom h ez olyan mintha pénzért feküdne le velem és kicsit megalázó, meg minden, dehát mégis a gimiben az egyik legjobb csaj. Ha lefekszik velem, akkor mégiscsak büszke lehetek, (nem is tudom lesz e alapból ilyen jó csajom) meg hát megegyeztünk, h nem mondhatja azt senkinek h rossz vagyok az ágyban :D (ami szűzként ugye elég nyilvánvaló). Már ha esetleg kiderülne az egész. Én mondjuk titokban tartanám, ha akarná.

Persze benne van a pakliban h ha lebukok amikor a dolgozatokat kicserélem akkor az nagy szívás, meg tudom valahol szemétség h kihasználom az embereket. Mentségemre szóljon, h ez a csaj is folyton eddig kihasználta, h tetszik nekem, és folyton lehúzott cigivel + apróságokkal, de emiatt már helyből mondtam neki, h nem. Mivel nem akarom h pofára ejtsen még abban is megegyeztünk h előbb a szex, és csak aztán segítek neki, és még ebbe is belement.

Szemét vagyok/lennék amiért ezt kérem cserébe?

2015. nov. 7. 20:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Lol a kis ribi :D Jól megbsznám a helyedbe
2015. nov. 7. 20:39
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
ha jol megtudod csinálni a dogát akkor csináld. miért lennél már szemét? megegyezéses módon folyik az egész
2015. nov. 7. 20:40
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő ebbe beleegyezik, akkor ez az ő döntése. Ha nem tetszenél neki, nem menne bele nyilván.

33F

2015. nov. 7. 20:47
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolkozz, öcsi, nekem ilyen meg sem fordult volna a fejemben annó szűz kockaként. Ha egy ilyen csaj felkínálkozott volna, szanaszét fuckoltam volna szó nélkül a punusát.
2015. nov. 7. 20:48
 5/24 anonim ***** válasza:
KRISTOF TE VAGY AZ???
2015. nov. 7. 20:48
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Kristof, de amúgy kössz a válaszokat, tényleg lehet h hülyeség agyalni ezen :D
2015. nov. 7. 20:50
 7/24 A kérdező kommentje:
a doga egyébként nem nagy cucc, csak a gépeken kicserélni lesz nagy macera. a házija meg már kész van, csak még nem adtam neki oda, ugyebár.
2015. nov. 7. 20:52
 8/24 anonim ***** válasza:
Mivan, ha nem ugyanabba a csoportba kerültök?
2015. nov. 7. 20:55
 9/24 pinkpancser ***** válasza:
Ha meg tudod csinálni, akkor hülyeség lenne visszautasítani :)
2015. nov. 7. 21:06
 10/24 anonim ***** válasza:
52%

Én nekem ilyen áron nem kéne a csaj az biztos!

Amúgy a részéről ez az első lépés a prostitúció felé.

Persze a véleményem nem jelenti azt, hogy nem segítenék neki, de lehet inkább cserébe egy nagy tepsi sütit kérnék!

Mondjuk bizonyára azért gondolom így, mert én képtelen is lennék lefeküdni olyasvalakivel, aki nem vonzódik hozzám!

2015. nov. 7. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!