Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy osztálytársam (lány/18) aki lefeküdne velem, ha megcsinálom az info háziját + évvégi dolgozatát?
Ha nem segítek neki, elvileg megbukik, és nem mehet egyetemre.
Egyébként tudom h ez olyan mintha pénzért feküdne le velem és kicsit megalázó, meg minden, dehát mégis a gimiben az egyik legjobb csaj. Ha lefekszik velem, akkor mégiscsak büszke lehetek, (nem is tudom lesz e alapból ilyen jó csajom) meg hát megegyeztünk, h nem mondhatja azt senkinek h rossz vagyok az ágyban :D (ami szűzként ugye elég nyilvánvaló). Már ha esetleg kiderülne az egész. Én mondjuk titokban tartanám, ha akarná.
Persze benne van a pakliban h ha lebukok amikor a dolgozatokat kicserélem akkor az nagy szívás, meg tudom valahol szemétség h kihasználom az embereket. Mentségemre szóljon, h ez a csaj is folyton eddig kihasználta, h tetszik nekem, és folyton lehúzott cigivel + apróságokkal, de emiatt már helyből mondtam neki, h nem. Mivel nem akarom h pofára ejtsen még abban is megegyeztünk h előbb a szex, és csak aztán segítek neki, és még ebbe is belement.
Szemét vagyok/lennék amiért ezt kérem cserébe?
Ha ő ebbe beleegyezik, akkor ez az ő döntése. Ha nem tetszenél neki, nem menne bele nyilván.
33F
Én nekem ilyen áron nem kéne a csaj az biztos!
Amúgy a részéről ez az első lépés a prostitúció felé.
Persze a véleményem nem jelenti azt, hogy nem segítenék neki, de lehet inkább cserébe egy nagy tepsi sütit kérnék!
Mondjuk bizonyára azért gondolom így, mert én képtelen is lennék lefeküdni olyasvalakivel, aki nem vonzódik hozzám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!