Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
P83 kérdése:
Igaz lehet az, hogy egy érettebb 30-40-es nő jobban, őszintébben élvezi a szexet, mint egy tini lány?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy ahogy telnek az évek egy nő jobban megismerheti a saját testét az erogén zónáit és kinőtt már abból a kórból, hogy megjátsszon egy orgazmust.
Elsősorban nők írjanak!
2015. nov. 7. 14:34
1/25 anonim válasza:
Nem tudom, ki hogy van vele, én csak a saját érzéseimről tudok beszámolni.
40 fölött sokkal jobban élveztem a szexet, mint fiatalon, akkor jutottam el oda, hogy semmi más nem érdekelt közben, mint a kettőnk gyönyöre. Nem foglalkozom már szex közben semmi mással, sem azzal, hogy hogy nézek ki, milyennek lát a partner, mit gondol rólam, mit gondolnak mások, milyennek kéne lennem, hogy jobban megfeleljek, stb, stb... Egyszerűen csak élvezem a szexet, és átadom magam ennek az érzésnek.
2/25 anonim válasza:
30+ mar tisztában van a testével es tudja hogy kell élvezni...
3/25 anonim válasza:
nekem is jobban esik a szex 35 felett, mint huszonévesen. (40)
4/25 anonim válasza:
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.
5/25 anonim válasza:
Én is jobban élvezem a szexet, mint huszonéves koromban az orgazmust nem játszottam meg soha meg semmi mást egyszerűen csak élveztem. 36
6/25 anonim válasza:
Azért a tiniség vége és 30 között elég sok minden történik, például élvezetes szex. Miért hagytad ki a huszas korosztályt nem értem.
8/25 anonim válasza:
Sokkal jobb 40+ felett, sokkal erősebb és olyan org van mint huszonévesen soha :-)
9/25 anonim válasza:
Egy tini nem tudja mi az a szex. Igazad van abban, hogy egy érettebb nő jobban ismeri a testét stb. és ez előnyt biztosít neki. De egy tini is élvezhetné a szexet ha utána nézne mi hány méter.
10/25 anonim válasza:
Én 20 évesen is élveztem a szexet mert elégedett voltam a testemmel. Ez 30 évesen sincs másképp. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!