Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 körüli fiúk, nektek mi a nagyobb "trófea"? Egy (tini) csaj szüzességét elvenni vagy megfektetni egy 30-as,40-es érett nőt?
Figyelt kérdés
2015. nov. 5. 10:59
1/15 anonim válasza:
Nekem most inkább a tinicsajt.
Volt már mindkettőhöz szerencsém, de most úgy gondolom, hogy egy tinicsajt nagyobb.
2/15 anonim válasza:
Megfektetni egy 30-as,40-es érett nőt!
3/15 anonim válasza:
Egy 18 - 25 közötti, "hercegnő" típusú nőt a legnagyobb kihívás! Mert annak jóképú,sportos,nagyfarkú, pénzes pasi jöhet csak szóba!
4/15 anonim válasza:
Egyik sem trófea és nem is volt még rá példa.
Trófea az a Margit híd Budai hídfőjénél (is) van és jókat lehet ott kajálni...
De visszatérve a kérdésre:
Egyik sem trófea, viszont egyik sem lenne ellenemre.
30/F
5/15 anonim válasza:
35évest. bár inkább az élvezettel foglalkoznék mint a trófeás dologgal. szaporán megjáratnám benne a rudit
6/15 anonim válasza:
Jöhetne bármelyik, ha úgy van. A lényeg, hogy teteszen, valami megfogjon benne. De nem tekintek trófeaként a nőre.
33F
7/15 anonim válasza:
én mindig is a fiatalabb lányokra buktam és buknék is, de elvette az eszem egy nálam fiatalabb már 7 éve :)
8/15 anonim válasza:
hát sajnos egy tini lányt vagy huszonévest nehéz megfektetni, egy idősebbet könnyebb sokkal
10/15 anonim válasza:
22 évesen egyszer dugtam egy 33 évessel. hát nekem sokkal "nagyobb szám" volt, mint egy újabb tinipcsát megdugni
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!