Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutya póz működhet attól, hogy nagyobb a fenekem?
Figyelt kérdés
Párommal még csak 2 hónapja vagyunk együtt. Én sajnos eléggé kerek fenékkel rendelkezem, ezért eddig nem mertem és nem is hagytam, hogy a barátom olyan pózokat kezdeményezzen, amiben esélyes, hogy beégek, mert velem nem lehet úgy csinálni. Azonban nagyon szeretem a kutya pózt, előző párommal sokaat csináltuk, ám azt hozzá kell tennem, hogy neki igen csak nagy mérete volt. A mostani párom pedig nem rendelkezik extrém mérettel, inkább átlagos. Ezért nem vagyok benne biztos, hogy sikerülne a kutya póz. Van benne valakinek tapasztalata, hogy zavaró e közben a nagy fenék?2015. okt. 25. 08:23
1/10 anonim válasza:
Ugyan. Ne szegyeld a sajat tested elotte. Biztosan nincs azzal gond ha nagyobb a feneked!
2/10 Sánta tánctanár* válasza:
Én nagyon imádom a nagy és kerek női feneket,ez a gyengém...
3/10 anonim válasza:
Isteni lehet a feneked, egyáltalán nem befolyásolja a dolgot nyugi, sőt sokan kifejezetten imádják a nagy feneket "kutyusban rakni" :)
5/10 anonim válasza:
Nekem is nagy fenekem van, a párom mérete 15 cm. Simán tudjuk kutyapózban csinálni, sőt, még néha fájdalmas is, ha erőteljesebben mélyebbre megy, olyankor még egy kicsit visszább is fogom!:)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor majd kipróbáljuk! :)
2015. okt. 25. 09:02
7/10 anonim válasza:
Akkor is oda lehet rakni. Ha nem érne be annyira, akkor majd erősebben vágja oda, akkor biztos hat.
8/10 anonim válasza:
Ahhoz, hogy a kutyapózben ne okozzon gondot a kutyus póz, kis farokkal egy dolog kell. Pucsíts! A pucsítás homorítást jelent, nem domborítást! Ez fontos. Homorítva a nagy popsi is szabaddá válik. És akkor a kis kukacka is oda fér! Tapasztalat! :)
33F
9/10 anonim válasza:
jól dőlj előre térded húzd fel jól
feneked emeld magasra
náluhk is nagy a koffer igaz 18 as a szerszám de sztem nem azon a 3 centin múlik
sok sikert
ird meg mijen volt
10/10 anonim válasza:
Pedig pont hogy az ilyen fenékkel lenne izgatóbb ez a póz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!