Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz lehet az, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

P83 kérdése:

Igaz lehet az, hogy egy érettebb 30-40-es nő jobban, őszintébben élvezi a szexet, mint egy tini lány?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy ahogy telnek az évek egy nő jobban megismerheti a saját testét az erogén zónáit és kinőtt már abból a kórból, hogy megjátsszon egy orgazmust.

Elsősorban nők írjanak!

2015. nov. 7. 14:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
54%

10

Azt gondolod hogy ez összefüggésben van azzal hogy mennyire vagy elégedett a testeddel?

2015. nov. 19. 22:17
 12/25 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Ha nem is ez a teljes kép, de fontos része az elégedettség. Nem írt a 10es hülyeséget.
2015. nov. 20. 01:11
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
en fiatalon sokaig nem elveztem a szexet es az orgaus is eleg gyer volt de 30 folott megismertem minden kis porcikam es tudom mi jo nekem igy akar egy mazti is oltari orgazmussal vegzodik nallam. es sz.tem igen jobban tudjuk elvezni a szexet.
2015. nov. 20. 06:27
 14/25 anonim ***** válasza:
35%

"Ha nem is ez a teljes kép, de fontos része az elégedettség. Nem írt a 10es hülyeséget."

Akkor ezek szerint a most húsz éves válaszoló 30-40 éves korában már nem fogja úgy élvezni a szexet, mint most, mert egyre kevesebb oka lesz az elégedettségre.

Ez nagyjából ellentmond annak, amit mi, többiek mondunk. Én sokkal elégedettebb voltam a testemmel 20-30 évvel ezelőtt, mint most, mégis most élvezem jobban a szexet, és gondolom a többi itt nyilatkozó negyvenes nő is így van vele. Hacsak náluk nem fordítva hat az idő, egyre feszesebbé válik a bőrük, emelkedik a mellük, és kisimulnak a ráncaik...

Egyébként is mókás, ha egy olyan kérdésre, hogy mikor jobb valami, 20, vagy 40 évesen, olyan válaszoló mondja meg a tutifrankót, aki -egyelőre- csak az egyiket ismeri.

2015. nov. 20. 08:56
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

14

Az elégedettség külső tényezőtől is függetlenül tud lenni. Szóval lehet hogy már nincs olyan jó teste, de jobban el tudja így fogadni mint 20 évesen a "jobb" testét.

Az én kérdésem inkább arra írányúlt hogy ettől valaki tényleg jobban tudja-e élvezni a szexet.

2015. nov. 20. 12:47
 16/25 anonim ***** válasza:

12

Nem is mondtam hogy hülyeséget írt. ;)

2015. nov. 20. 12:48
 17/25 anonim ***** válasza:
74%

#1 és #14 vagyok.

Az első válaszomban leírtam, hogy miért, és mennyiben élvezem jobban a szexet 40 fölött, mint fiatalon, a 14.-ben pedig arra a felvetésre reagáltam, illetve azt cáfoltam, hogy az élvezi jobban, aki elégedett a testével.

Természetesen nem zárom ki, hogy van olyan nő, akinek ez a legfontosabb, kábé úgy, mint a férfiaknál a farokméret, csak nem gondolom annyira fontosnak, mint ahogy a két válaszoló írta.

2015. nov. 20. 13:00
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 21 éves koromban megadatott, hogy egy negyvenes nő az ágyába engedett.

No, akkor tudtam meg igazán, hogy mi is a szex, hogy is működik a nő és a férfi teste, milyen az "észvesztő" orgazmus, hogy kell egy nőt kényeztetni, és mit tud/képes egy igazi NŐ csinálni egy potens férfival.

Örök hálával gondolok rá, az Isten áldja minden lépését!

2015. nov. 20. 14:01
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
sokkal jobb, élvezhetőbb a szex 40 felett, mint 18körül .
2016. febr. 28. 19:11
 20/25 A kérdező kommentje:
és miért 19#-es?
2016. febr. 28. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!