Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet az, hogy egy érettebb 30-40-es nő jobban, őszintébben élvezi a szexet, mint egy tini lány?
Gondolok itt arra, hogy ahogy telnek az évek egy nő jobban megismerheti a saját testét az erogén zónáit és kinőtt már abból a kórból, hogy megjátsszon egy orgazmust.
Elsősorban nők írjanak!
10
Azt gondolod hogy ez összefüggésben van azzal hogy mennyire vagy elégedett a testeddel?
"Ha nem is ez a teljes kép, de fontos része az elégedettség. Nem írt a 10es hülyeséget."
Akkor ezek szerint a most húsz éves válaszoló 30-40 éves korában már nem fogja úgy élvezni a szexet, mint most, mert egyre kevesebb oka lesz az elégedettségre.
Ez nagyjából ellentmond annak, amit mi, többiek mondunk. Én sokkal elégedettebb voltam a testemmel 20-30 évvel ezelőtt, mint most, mégis most élvezem jobban a szexet, és gondolom a többi itt nyilatkozó negyvenes nő is így van vele. Hacsak náluk nem fordítva hat az idő, egyre feszesebbé válik a bőrük, emelkedik a mellük, és kisimulnak a ráncaik...
Egyébként is mókás, ha egy olyan kérdésre, hogy mikor jobb valami, 20, vagy 40 évesen, olyan válaszoló mondja meg a tutifrankót, aki -egyelőre- csak az egyiket ismeri.
14
Az elégedettség külső tényezőtől is függetlenül tud lenni. Szóval lehet hogy már nincs olyan jó teste, de jobban el tudja így fogadni mint 20 évesen a "jobb" testét.
Az én kérdésem inkább arra írányúlt hogy ettől valaki tényleg jobban tudja-e élvezni a szexet.
12
Nem is mondtam hogy hülyeséget írt. ;)
#1 és #14 vagyok.
Az első válaszomban leírtam, hogy miért, és mennyiben élvezem jobban a szexet 40 fölött, mint fiatalon, a 14.-ben pedig arra a felvetésre reagáltam, illetve azt cáfoltam, hogy az élvezi jobban, aki elégedett a testével.
Természetesen nem zárom ki, hogy van olyan nő, akinek ez a legfontosabb, kábé úgy, mint a férfiaknál a farokméret, csak nem gondolom annyira fontosnak, mint ahogy a két válaszoló írta.
Nekem 21 éves koromban megadatott, hogy egy negyvenes nő az ágyába engedett.
No, akkor tudtam meg igazán, hogy mi is a szex, hogy is működik a nő és a férfi teste, milyen az "észvesztő" orgazmus, hogy kell egy nőt kényeztetni, és mit tud/képes egy igazi NŐ csinálni egy potens férfival.
Örök hálával gondolok rá, az Isten áldja minden lépését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!