Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat kérek?
Régebben is vonzott az erőszak a sexben, be nem mertem felhozni a témàt a férjemnek.
De mostanában elég "divatos" lett a BDSM, ìgy meg tudom mutatni mit akarok, mire vàgyok!
Férjem egy kicsit hùzta a szàját, amikor felhoztam a témát...a megkötözésről,pofozásròl stb...
Tùl sokat kérek?
Ez mennyire fèr bele egy 10 éves házasságba?
engem alapból izgat az ilyen, de nem tudom mennyire lehet rávenni valakit akit egyáltalán nem érdekel
23F
Ez engem korábban nem vonzott, de kezd kibújni nálam is aszög a zsákból. Egyre jobban izgat, ha a lkány kiszolgáltatott helyzetbe van, és azt tehetek vele, amit csak akarok. Fenekelés, hajhúzás, kötözés. :) És élvezi. :))
Nem kérsz sokat, remélem meg tudod élni mellette, ki tudod élni a vágyadat! :)
33F
Általában egy kapcsolat elején ez ritkán jön elő.
Még akkor is, ha az egyik fél vágyik ilyenekre.
Amikor lángol a szerelem nem feltétlen kerül ez előtérbe.
Szerintem nem szabadna hogy 10 év után ez gondot jelentsen.
Mutass neki ilyen filmeket. Öltözz be szexi rucikba, vegyél hozzá eszközöket.
Ha fontos vagy neki, és ha fontos neki, hogy te boldog legyél akkor biztos, hogy kipróbálja veled.
Sztem pont hogy egy 10 éves házzasságba fér bele és nem egy 2 hónapos kapcsolatba. Itt már kiépült a bizalom, stb.
Mondjuk az fura, hogy gondolom számtalanszor szexeltetek és a halvány jelét se mutattad. Mármint nem fura, mert jópár nővel voltam aki hasonlóan titkolta a vágyat. Nem értem, miért van a legtöbb nőben ekkora gátlás és tabu ezen a területen. Pedig látva a bdsm-ről szóló ponyvairodalom eladási számait, van itt erre igény bőven.
A tanácsom meg az, h lightosan is bele lehet kezdenia témába. Egy selyemkendővel kikötöz, nem hiszem h ebbe egy férfi nincs benne v ahhoz már tényleg nagyon prűdnek kell lenni. Aztán ha látja h ebben nincs semmi szörnyűség, tovább lehet lépni - rendes kötél, bilincsek stb.
A pofozás egy olyan dolog amit meg vagy bevesz a gyomra vagy nem, de legyél kreatív a fájdalomokozásnak (ha erre vágysz) ezernyi, sokkal kevésbé direkt/agresszív formája is van. Pl forró viasz csepegtetés, fenék paskolás, nádpálca, hajhúzás.
Az a lényeg h üljetek le beszéljétek át és ne zúdítsd rá rögtön a legdurvább dolgokat a lehető leglightosabbal kezdjétek. Egyébként kezdeményezhetsz te is, szóval ha beszerzel pár blincset, fenyítőeszközt és beöltözöl vmi überszexi ruhába és egy ilyennel várod haza, h rosszkislány voltál és büntessen meg, akkor azért venni fogja a lapot :D aztán v bejön neki v nem de egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!