Sokat kérek érte?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek szeretnék eladni babaruhákat 0-1 éves korig 15000 forintért. A csomag 110 db ruhát tartalmaz, 2 gyerek után, vannak, amelyeken már látszik a használat vagy egy picit foltos, de főleg az újszülött méretüek újszerüek. Van benne rengeteg body és rugi, kisingek, melegitők, együttesek, hosszú ujjú pólók, bélelt kiskabát nadrággal, egy vékonyabb és vastagabb overál. Darabja 150 ft. A hölgy nagyon húzta a száját, nem tetszett neki. Tényleg drága?
2015. szept. 20. 17:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Darabja 150 forintként nem drága, szerintem neki sem ez a baja, hanem, hogy lehet, hogy egyszerre nem tud kiadni érte 15ezer forintot.

Szerintem amúgy nem sok. Újonnan 2000 meg 3000 forintért kapsz egy csomó ruhát.

2015. szept. 20. 17:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem egyben kértem, 2 részletben is odaadhatja, mert már nem egyszer vett tőlem dolgokat és mindig kifizette. Szerintem ha valaki babát vállal, sőt neki már ez a 4., akkor előre beszerzem a dolgokat, még ha nincs is rá pénzem, akkor van rá 9 hónapom gyüjteni.
2015. szept. 20. 17:13
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Hát akkor nem tudom. :) Kérdezd meg tőle, hogy sokallja-e?
2015. szept. 20. 17:14
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem sok érte. Pláne, hogy együttesek, bélelt kabát és overál is van közte.

Ha húzta a száját, akkor az is lehet, hogy esetleg agyonhasználtnak látta őket, bár mint írtad, azért nem az összes ilyen, szóval szerintem is az, amit valóban a másik válaszoló írt, hogy egyszerre soknak tart érte 15.000 Ft-ot kiadni. Pedig ha újonnan akarná megvenni, akkor ettől sokkal többet ott hagyna érte a boltban...

2015. szept. 20. 17:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Elhasználtság alatt annyit értek, hogy néhány hozzátáplálás során keletkezett folt, amit nem tudtam kiszedni, meg ahogy kinőtték, nem is foglalkoztam velük, vagy a kúszás-mászás következménye.
2015. szept. 20. 17:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sok.
2015. szept. 20. 18:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindeképpen neki akarod eladni, akkor kérdezz rá, hogy neki mennyiért érné meg. Lehet azt mondja, hogy mondjuk 10e. Akkor max átgondolod és döntesz. Vagy igen, vagy nem.

Kérdezd meg tőle hogy esetleg sok neki egyszerre a két részlet is. Esetleg háromba szeretné?

Persze te tudod mennyit tudsz engedni, vagy akarsz e engedni. Te tudod, hogy be mered e vállalni a három részletet. De ha igen a válaszod ezekre akkor mindenképpen kérdezz rá nála. Mert lehet úgy már be meri ő is vállalni. Ha meg akkor se tetszik neki, akkor hagyd a fenébe. Próbáld meg máshol eladni. Vagy több kisebb csomagot csinálj belőle és akkor lehet jobban elmegy. Minden csomagba tegyél szépeket és egy két három használtabbat. Próbáld meg egyenlően elosztani. Vagy olyat is megjátszhatsz hogy a kicsi használtabbat ajándéknak ajánlod fel, ha a többit valaki megveszi egészben. Akkor lehet kicsit drágább a db ár, de az ajándékot sokan szeretik. Másképp hangzik. Na majd ird meg mi lett végül! Kiváncsi vagyok.

2015. szept. 20. 18:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem sok, én azt mondom, hogy ilyen árért ne várjon csodát.

Nálunk a használt babarucik is 500ft-okért mennek, mondván, hogy de ez 3000ft volt újonnan.

Lehet tényleg nem áll most olyan jól anyagilag, és az a gondja.

Abszolút megéri.

2015. szept. 20. 18:58
 9/11 anonim ***** válasza:
74%

Nezd ha jo allapotba van nem sok!

De ahogy irod etetés miatt foltos vagy epp amikor csuszkalt a gyerek azert mar penzt szegyeltem volna kerni.

Most 15ezert ft de lehet abbol csak 3-4db ami jo tobbi rongy én sem vennem meg!

Nyilvan ha megerte volna es felajnalotad a 2reszletben való fizetést akkor tuti elvitte volna! Nem??

2015. szept. 20. 20:24
 10/11 anonim ***** válasza:
95%

Nem sok ha mind hiba mentes de ha nagyrésze foltos,kinyult akkor bizony sok érte ,én hiba mentes kislány ruhákat adom 2-300ft/db ,ami foltos stb az ingyen adom .

Szeintem szedd ki a foltosakat,a csomagbol és ugy probáld meg eladni.csak a szép állapotut.

2015. szept. 21. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!