Nem kérek sokat ezzel, hogy elengedjenek ebbe a buliba? 15/F
Szerintem nem engednek el majd. Abból kiindulva, hogy eddig sose mehettél ilyen helyekre, nem fogja őket meghatni, hogy a gólyaavatás meg izé, mivel nem is az, hanem utána egy magán házibuli.
Nem rosszindulatból, de anno az én szüleim is ilyenek voltak, 16 évesen szilveszterkor ott sírtam, hogy ne kelljen már egyRE hazamennem egy olyan helyről, ahonnan több mint fél óra volt hazaérnem. Gondold el szilveszterkor... És akkor ők még úgy érezték, hogy azzal is mekkora engedményt tesznek nekem, mert mindig máskor tízig voltam elengedve.
Ha eddig hétre jártál haza, akkor az éjféllel ők is úgy lesznek, hogy még sok is, mit akarsz te tovább kimaradni.
Kérdezd meg, max nemet mondanak. Én sem jártam ilyen helyekre, így nálunk is hirtelen váltás volt amikor elakartam menni. De elengedtek, annyit kértek,hogy lehetőleg ne állítsak haza teljesen intoxikált állapotban.
Ha megbízható vagy, szerintem elfognak engedni.
Ja és úgy gondolkozz,hogy legyen kivel hazamenned, hiába fiú vagy a szülők nem szívlelik ha a gyerekeik egyedül mászkálnak hajnalban.
Hát ez sok mindentől is függ. Mennyire vagy megbízható, meg alapvetően milyenek a szüleid.. És tudod-e képzelni magadat egy ilyen buliban? Hogyan képzeled el?
Egyébként nem nagy váltás. Életem első buliján részegre ittam magam vodkával. Azelőtt sosem. Kérdezd meg. A házibuli egy nagyon király dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!