Nagyon szeretnék menni, de holnapig ki kell valamit találjak mit tegyek hogy mégis elengedjenek?!
Én elengednélek de el is vinnélek ha az én lányom lennél. Vagy ha nincs kocsi elkisérnélek. De autóval jóval olcsobb és hgyorsabb és egyszerübb.
Mivel már elötte belementek nem hiszem hogy nem fognak elengedni végül.
nekem is volt ilyen, mikor 15 voltam, és engem elvittek kocsival és értem is jöttek... Pedig azelőtt sosem történt ilyen és nagyon meglepődtem, hogy belementek.
De azt mondták, hogy inkább így, mint egyedül.
Esetleg még annyi, hogy biztosan át kell szállnod. Mi lenne, ha félútig eléd jönnének és fél útig elkísérnének a szüleid, ott meg "átadnának"?
Plusz kirándulás.
Vagy mi lenne, ha előtte te hívnád meg őket 1-2 napra. Szerveznél valami klassz programot, aztán pedig együtt utaznátok hozzájuk?
az autós részen nem értek egyet mivel ha van közvetlen átszállás a vonat olcsóbb is mint az autó üzem anyaga
én saját részről elengednélek mivel 300 km nem a világvége és még országon belül is van az meg teljesen mellékes ,hogy én is szoktam egyedül ennyit utazni(szintén barátnőkhöz) és csak egy évvel vagyok idősebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!