Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen élet az ilyen?
#11:
Ez érdekes, jelentős mennyiségű szingli csajt ismertem (meg nem szinglit is :-D ) és azért szexelni, mindegyik szexelt ;-) ... Bár az igaz, hogy nagydobra nem verték :-D :-D
Erre azt tudom neked mondani, hogy nem mindenki vevő szexkapcsolatra, vagy egy éjszakás kapcsolatra, többek között én sem. Nekem fontosabb egy minőségi kapcsolat, mint egy akármilyen. Pillanatnyi élvezetért, a másik meg az, hogy én érzelmek nélkül nem feküdnék le senkivel.
Ezzel azt akarom mondani, hogy a minőség a mennyiségtől sokkal többet ér! Legalábbis nekem biztosan! :)
#13:
Fiatalka vagy :-P Lehet minőségi szexet folytatni így is, ez sem a mennyiségről szól. Pont az volt a "sikerem" titka, hogy ilyen alkalmakkor is elegendő érzelmi töltetet tudtam belevinni.
Egyébként meg egy kapcsolat nem attól lesz minőségi, hogy érzelmekre épül, hanem az egymás iránti tisztelet és őszinteség teszi azzá. Tisztelni és őszintének lenni, pedig lehet "baráti" kapcsolatban is.
Életem legnagyobb érzelmi kapcsolata volt az összes közül a legmegalázóbb, legtöbb hazugsággal és becsapással teli.
De itt ezt ne folytassuk, mert teljesen off, szegény kérdezőt, meg a többi lúzert pedig teljes frusztrációba kergetjük :-P
Kössz, még jó hogy nem valami kiélt pics@. :P Lehet persze minőségi szexet folytatni így is, csak nekem nem jön be!
"szegény kérdezőt, meg a többi lúzert pedig teljes frusztrációba kergetjük" Nem baj van még idő reggeli, majd ápolgatod a lelküket!! :PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!