Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudok magamnak nöt szerezni akkor életképtelen vagyok?
Akkor lennél életképtelen ha valamelyik létfontosságú szerved felmondaná a szolgálatot.Nő nélkül lehet élni csak sokak szerint nem érdemes,de én még ebben sem vagyok teljesen biztos.
Én hosszú ideje vagyok már nő nélkül és nem mondhatnám,hogy boldog vagyok,de nem gondolkodom az öngyilkosságon.
Egy dolog van az életben, amin bármikor változtathatsz, az pedig a hozzáállásod. Ha pedig sikerült felülemelkedned a szar kedveden és elkezdesz valami értelmes dologgal foglalkozni, akkor hamar kiderül, hogy sok dologban biztos te is jó vagy.
Pár millió sperma társad annó beelőzted, szóval biztos nem vagy életképtelen :D
Első lépés: tanulj meg magyarul szépen írni és fogalmazni.
Második lépés: ne szerezz magadnak nőt, mert csak megkeseríted az életét valakinek. Komolyan mondom. Egy olyan ember aki még a boltba se akar elmenni emberek közé, azzal komoly problémák vannak.
Harmadik lépés: keress fel egy orvost, aki segít ezen a problémádon.
Negyedik lépés: ha már nem félsz lemenni kenyérért, akkor menj el olyan helyekre ahol lehet ismerkedni.
Igen.
23/F (Aki 20 évesen vesztette el és addig totálisan haszontalan élőlénynek tartotta magát, amíg nem szexelt egy ellenkező neművel. Aztán utána sok minden megváltozott számára.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!