Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy csak az életképtelen nyomik mondják hogy minden nő ku*rva csak a pénzre hajtanak stb?
Mindenesetre ha valamelyik hölgy meg lenne szorulva,esetleg kitudnám segíteni.
24f
Nézd alapvetően nem a nőkkel van a gond, hanem a társadalommal... Amiatt ilyen a nők többsége, mert egy ilyen társadalomnak szeretne megfelelni. Sajnos jóval nagyobb értelmi képességekre lenne szükség, mint ami az átlagnak van ahhoz, hogy átlássák az emberek a világ jelenlegi helyzetét. Vagy legalább csak annyira, hogy változást is akarjanak.
Viszont az egzisztenciának és az önbizalomnak nincs véleménymódosító hatása. Nekem sincs gondom ilyesmikkel, persze lehetne több pénzem is, ki ne akarna? Viszont én azt is tudom, hogy egyetlen fillér nélkül is lehetne tökéletes életet élni egy egyáltalán nem tökéletes társadalomban is.
Emellett boldog párkapcsolatban élek, de tény, hogy a nőneműek egy része, mert nem a nőké, azokat tisztelem, tényleg nem jó semmire, csak mutogatni és használni. Valahogy olyan ez, mint a látványpékség... megnézed szép szép, de a kutyádnak se adnál belőle.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!