Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg pasik csak a szexre hajtanak? Nem számítanak már az érések?
Lehet hogy van ilyan, de ez ugyan így előfordul a hetero téren is.
Ha megtaláltad a szerelmet lesznek érzések, nem csak szex.
Én szerencsére megtaláltam :) és
Volt egyszer egy alkalmi kapcsolatom egy sráccal, a nevet sem tudtam, sőt nem is igazán érdekelt.
Aztán később bekerült valahogy a baráti társaságomba és mindig zaklatott a hülyeségeivel, nem szállt le rólam, mindig beleszólt ha egy sráccal kavartam, gyakran elb:-szta a dolgokat, aztán egyszer kifakadtam hogy hagyjon mar békén, nem veszi észre hogy nem érdekel?! Aztán így is tett, én meg rájöttem hogy teljesen szerelmes vagyok belé. Végül visszaszereztem.
Soha nem akartam semmi komolyat, előtte csak alkalmi kapcsolataim voltak, ez is úgy kezdődött. Szóval szerintem ne zárkózz el ennyire
de miért? a heteró pasik talán nem?
Egyébként én már régóta alkalmazom a szabályt: nincs időm és energiám tökölni, az első randi még oké, ám legyen, ismerkedjünk stb, aztán úgyis eldől, hogy mennyire stimmelünk, de a második találkán már szex van. Ha nincs, akkor ennyi volt. (általában az első randi is szexxel végződik, persze csak ha kölcsönösen bírjuk egymást, nyilván nem akárkivel, na de emiatt is mondom, h kár fecsérelni az időt hónapokig tartó udvarlásokkal, amiből aztán lehet h semmi se lesz...)
Fú de jól megmondtam, és milyen erkölcstelen vagyok, pedig sztem a többségénél így működik ez (akiket én ismerek, azoknál biztosan), de ugye valahogy elvárt dolog képmutatónk lenni nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!