Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van, hogy ha kellően...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy ha kellően nedves vagyok és feldugok magamnak valamit, az nem fáj, de ugyan így az ujjazás meg igen? Pedig az ujjaim keskenyebbek?

Figyelt kérdés
2015. okt. 16. 00:52
 1/6 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Körmöd, esetleg? Vagy talán rossz szögben csinálod...
2015. okt. 16. 01:00
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Lehet az ásókának nem jön be ez a tevékenység... xD
2015. okt. 16. 01:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Talán nem kéne akkora Freddy Krueger-rajongnak lenni, hogy még a kezedet is olyanra fazonírozod át...
2015. okt. 16. 02:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha amit feldusz vékonyabb mint az ujjad és még szűz vagy, akkor a választ már magadtól is kitalalhatod.
2015. okt. 16. 08:52
 5/6 opened paradise ***** válasza:
Amit használsz erre,valószínűleg nem szívja el a nedvességet,könnyebb síkosítani.
2015. okt. 16. 10:06
 6/6 anonim ***** válasza:
köröm! nálam is nagyon oda kell figyelnem a körmömre ha páromnak csinálom, könnyen megsértem.
2015. okt. 16. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!