Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mekkorát élveztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mekkorát élveztek ha ujjazás közben nyalják a csiklótok?

Figyelt kérdés
Egy lágy puha nyelvecske lassan finoman ingerli a csiklótok míg egy vagy két ujj becsúszik a hüvelyetekbe és annak felső falát dörzsölve addig izgat benneteket míg a csúcsra nem jutva el nem élveztek.

2015. okt. 7. 17:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyot
2015. okt. 7. 17:41
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Semekkorat. Engem pl. egyeltalan nem izgatott fel a leirasod.
2015. okt. 7. 17:46
 3/11 anonim ***** válasza:
11%

az ujjazásos nyalás egy jó módszer a lányok élveztetésére, de ne hidd h mindenkinél beválik ugyanaz a ritmus. én pl csak az elején szeretem a lassu nyalást, a vége felé kifejezetten a gyors erős csiklóingerlést igénylem.

22L

Nehogy írj, ugyis elküldelek a sunyiba :) ez nem társkereső, nekem amúgy is van párom.

2015. okt. 7. 17:47
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
Oooo... hát engem nem hatottál meg... talán ha a párom mondaná ugyanezt akkor felizgulnék... :/
2015. okt. 7. 17:49
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

hm.. nem azért, de a kérdező nem azt kérdezte, hogy meghatódtok-e, vagy hogy ő nyalna titeket azt élveznétek-e.

hogy volt-e hátsó szándéka a kérdéssel azt ő tudja, de a kérdés csak általánosságban szól arról, hogy mennyire élvezitek az ujjazásos nyalást.

2015. okt. 7. 17:51
 6/11 A kérdező kommentje:

5. Köszi

A kritizálóknak: nem tudom hogy miért kell rögtön hátsó szándékot sejteni egy kérdés mögött.

2015. okt. 7. 18:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm pl. egyáltalán nem szereti, ha ujjazom közben mert egyből lecsökken neki az inger érzet a csiklóján ahogy bedugom 1 ujjam és el sem tud menni, ha végig ujjazom plusz nyalom is :)
2015. okt. 7. 18:18
 8/11 anonim ***** válasza:
nálam elég hatásos a dolog :D
2015. okt. 7. 18:50
 9/11 A kérdező kommentje:

7 sz.

Igen nem vagyunk egyformák, valószínű a két inger kizökkenti a párod a koncentrálásból.

Vannak nők akiknek a vaginális orgazmusuk az intenzívebb, a csiklót viszont könnyebb ingerelni és a végeredmény is garantált.

Pontatlanul fogalmaztam a kérdésemben, a kezdeti lassú nyalást kell intenzívre váltani ha a hölgy már kéjesen nyögdécsel a nyelvünk alatt :)

8 sz.

Úgy látom neked bejön a párhuzamos izgatás ;)

Élvezz sokat :)

2015. okt. 7. 21:36
 10/11 anonim ***** válasza:
én pl külön-külön is élvezem a kettőt, de elmenni csak úgy tudok, ha a barátom egyszerre nyal és ujjaz is :D
2015. nov. 3. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!