Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mekkorát élveztek ha ujjazás közben nyalják a csiklótok?
az ujjazásos nyalás egy jó módszer a lányok élveztetésére, de ne hidd h mindenkinél beválik ugyanaz a ritmus. én pl csak az elején szeretem a lassu nyalást, a vége felé kifejezetten a gyors erős csiklóingerlést igénylem.
22L
Nehogy írj, ugyis elküldelek a sunyiba :) ez nem társkereső, nekem amúgy is van párom.
hm.. nem azért, de a kérdező nem azt kérdezte, hogy meghatódtok-e, vagy hogy ő nyalna titeket azt élveznétek-e.
hogy volt-e hátsó szándéka a kérdéssel azt ő tudja, de a kérdés csak általánosságban szól arról, hogy mennyire élvezitek az ujjazásos nyalást.
5. Köszi
A kritizálóknak: nem tudom hogy miért kell rögtön hátsó szándékot sejteni egy kérdés mögött.
7 sz.
Igen nem vagyunk egyformák, valószínű a két inger kizökkenti a párod a koncentrálásból.
Vannak nők akiknek a vaginális orgazmusuk az intenzívebb, a csiklót viszont könnyebb ingerelni és a végeredmény is garantált.
Pontatlanul fogalmaztam a kérdésemben, a kezdeti lassú nyalást kell intenzívre váltani ha a hölgy már kéjesen nyögdécsel a nyelvünk alatt :)
8 sz.
Úgy látom neked bejön a párhuzamos izgatás ;)
Élvezz sokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!