Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy fura a kérdésem, de belegondoltatok már abba, hogy mennyivel könnyebb és egyszerűbb volna az élet szex nélkül?
Nagyon észrevettem már magamon, hogy nem telik el egy egész óra anélkül, hogy ne gondolnék rá. Ha az utcán sétálva meglátok egy lányt, aki tetszik nekem, egyből az a gondolat járja át a fejemet, hogy milyen szívesen összefeküdnék vele.
Na meg emiatt folyton megbámulom a lányokat, bár ezt azért próbálom úgy csinálni, hogy lehetőleg ne legyen annyira feltűnő nekik.
Ha nem lenne szex, nem lenne élet, és most Te sem írtad volna ki azt a "hülyeséget" és nem bámulnád a lányokat sem!
Ez az élet egyik csodálatod dolga, amit férfi és nő tehet!
Én is ezért vagyok Jobbikos, mert ők legalizálnák a kémiai kasztrálást és én is folyton kanos vagyok. Csak ez jelentene kiutat, hogy végre a munkára, karrierre és szórakozásra koncentrálhassak ne arra, hogy szeretnék már szexelni de egy nő sem jön el velem.
30/F
Ha Harry Potterként mész oda, hát téged aztán nem fenyegetnek a nemi betegségek.
Igen, borzasztóan befolyásol, meg ha nem lenne ez a szexuális vágy, akkor lehet, hogy a lányok nem az aktuális szépfiúkért lennének oda, a fiúk meg nem a ribikért. És akkor normális emberi kapcsolatok lennének, a szaporodást meg valahogy megoldanák másképp. :D
Sokszor kívántam azt, hogy bárcsak aszexuális lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!