Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek luxusprostikat?
Figyelt kérdés
Nem akarok az lenni, mielőtt félreértene valaki... :) Csak kíváncsi vagyok hogy a lelkiállapotuk milyen? Nem rossz mikor nincs kihez hozzábújni őszinte szerelemből? Vagy miután lefeküdtek mással pénzért nem rossz tükörbe nézni? Vagy drogoznak is hogy bírják ezt az egészet?2015. szept. 10. 20:17
2/6 anonim válasza:
akit én ismerek, az a modellszakmából került oda(ott szerzett kapcsolatokat), jelesre érettségizett, majd emiatt otthagyta miatta a egyetemet.
angolul és franciául beszélt folyékonyan, ráadásul a családja is középosztálybeli volt, szóval nem szorult rá annyira a dologra.
1000-2000 eurót kért el egy napért, és megválogathatta az ügyfeleit. amikor elkezdte a dolgot, akkor kb. szinte minden ismerősével megszakította a kapcsolatot és facebookról is törölte magát, így nem tudom érzelmileg, hogy élte meg pontosan a dolgot, de 3 év után abbahagyta, és vett a pénzből egy nagyobb házat vidéken, és valami vállalkozást is indított, és kívülről nem nagyon látni rajta, hogy annyira megviselte volna.
3/6 anonim válasza:
a rosszlányokin viszont sokan vannak, akik pár ezer forintért lefekszenek másokkal, és sokkal kevésbé válogatják meg a kuncsaftjaikat. szerintem őket sokkal jobban megviseli a dolog, külsőre is.
4/6 anonim válasza:
A rosszlanyokponthun is vannak luxusprostik és nem luxus árakon.
5/6 anonim válasza:
Van egy barátnőm, aki mondhatni, hogy az volt. Már abbahagyta, de 1000 Eurót kért ő is egy napért, sokszor nem is voltak vele annyit együtt. Ő választotta a partnereit. Nem tűnik megviseltnek, viszont inni azt szeret és bír is.
6/6 anonim válasza:
Persze, hogy ismerek egyet. Nős vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!