Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek ilyen pasikat?
Figyelt kérdés
akik vetkőznek lányok előtt, akár élőben akár kamerán keresztül.
De nem ilyen 30-40 éves pufók szőrös.....
Hanem fiatal 18-20 évesek, akiknek jó testük van, na meg nem árt ha normális is.
2015. aug. 8. 16:24
1/8 A kérdező kommentje:
Mint pl fiucska88 skypeon
őt bírtam nagyon, csinált bármit.
2015. aug. 8. 16:24
3/8 anonim válasza:
élőben szívesen
21 éves sportos srác vagyok
4/8 anonim válasza:
nem vagyok sportos de korrekt alakom van 140-es IQ-m, és majdnem 20-as farkam
6/8 anonim válasza:
30 évesnek nem lehet jó teste? Érdekesen gondolkozol. Ők kisportoltabbak, nem olyan kisfiús 20-asok.
7/8 anonim válasza:
De kár nincs se webkamerám se skypom ,"pedig 1500-ért bárhol bármikor megcsináltam volna szívesen......"
8/8 anonim válasza:
7. Akkor telepítsd fel a Skype-ot és vegyél egy webkamerát, hamar megtérül, de szerencsétlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!