Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen élet az ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen élet az ilyen?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van már abból, hogy Szex nélkül kell leélni az életem,mert nem találok párt... 27 éves fiatalemberként nincs semmi szexuális életem. Gyűlölöm, hogy nekem nem akad senki, akivel csinálhatnám.... Állandóan csak a sóvárgás... Szeretnék végre szexelni! Milyen élet az ilyen?
2015. nov. 5. 17:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hát keress valakit, vagy van valami testi fogyatékosságod, esetleg bunkó paraszt vagy? Vagy csak simán félős?
2015. nov. 5. 17:09
 2/20 A kérdező kommentje:
Ha tudnék találni, akkor nem nyavajognék
2015. nov. 5. 17:12
 3/20 anonim ***** válasza:
Nyilván, de a való életben is ilyen nyavalygós p*csa vagy, vagy tökös srác? Először azt fejtsd meg mi a gond veled, amiért nem találsz senkit!
2015. nov. 5. 17:14
 4/20 anonim ***** válasza:
Én 27 évesen szexeltem először. Nekem is rossz volt, depressziós voltam emiatt. Viszont sikerült a hozzáállásomat megváltoztatnom és érdekes módon utána sikerrel jártam. Ne add fel.
2015. nov. 5. 17:29
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Egy ilyen kérdésnél sem értettem, hogy aki szexelni akar, az miért nem szexel?
2015. nov. 5. 17:57
 6/20 anonim ***** válasza:

Jobb híján fizess érte. És nehogy azthidd, hogy egyedül vagy ezzel, szerintem úgy minden ötödik férfi szex nélkül él. Én is 31 vagyok, életemben kb 8x szexeltem. Nagyon szívesen csinálnám minden nap, de kilehet bírni anélkül. Kollégám 33, az elmúlt 6-7 évben kétlem, hogy bárkit lefektetett, nője tuti nem volt. Edzőtársam 38, egyedül él, 140 kilósan csak álmodozik a fiatal csajokról, de 100%, hogy szex nélkül él.

Mindenki környezetében számtalan ilyen van, csak bele sem gondolunk, vagy ha igen, akkor nem hozzuk szóba. Biztos sokaknak - akikkel rendszeresen találkoztam az elmúlt 10-15 évben,- feltűnt, hogy engem soha nem láttak barátnővel, vagy soha nem meséltem a (nemlétező) páromról.

2015. nov. 5. 18:48
 7/20 anonim ***** válasza:
Pedig ha tudnád mennyi szingli csaj van....
2015. nov. 5. 18:48
 8/20 anonim ***** válasza:
utolso na és hol vannak a szingli csajok?
2015. nov. 5. 18:50
 9/20 anonim ***** válasza:

Pl a kolléganőim közül kb 3-nak van a 15-ből párja. És hozzáteszem utálok közöttük dolgozni, mert folyamatosan azt hallgatom hogy "nincs pasim, miért nem kellek senkinek, mit csinálok rosszul, minden jó pasi foglalt stb" Én is egyedül vagyok, nem jó, mert én is szeretnék egy jól működő kapcsolatot, egy társat, de nem kattogok állandóan ezen, mert annál rosszabb, és ha magamba zuhanok, akkor elmegy mellettem az élet az önsajnálgatásom közepette. Majd jön egyszer. De nem akarom görcsösen sem. :)

24N

7-es voltam

2015. nov. 5. 19:00
 10/20 anonim ***** válasza:

#9:

Az hogy nincs pasijuk (és a kérdés rád is vonatkozik) azt jelenti, hogy nem is szexelnek?

2015. nov. 5. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!