Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik az, hogy egy nő akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az, hogy egy nő akkor sem indul be, mikor a szexről, vagy szexuális témájú dolgokról beszélünk, szorosan vele, és velem kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kérdeztem tőle valamikor hogy mikor szokta kívánni a szexet? Azt mondta, hogy változó, valamikor egy hónapig se kívánja. Mikor elkezdtünk beszélni szexuális témájú dolgokról, meg a szexről, akkor megkérdeztem, hogy nincsen beindulva? Mert én már majdnem megőrülök! Azt mondta, hogy nem, és nem tudja elképzelni, hogy én hogy lehetek így beindulva. Létezik, hogy ilyenkor sem indul be egy nő? Akkor mikor indul be ha nem ilyenkor?

Egyébként nagyon oda van értem, ahogy észrevettem. Többször is mondta, hogy feltétlenül többet akar velem, mint barátság :) Igaz, még nem találkoztunk, de már féltékeny, azt mondta :) Szóval így állunk egymással.

Most akkor hogy van ez?

2015. nov. 5. 14:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én imádom a szexet, de attól nem indulok be, hogy beszélünk róla. Persze volt már olyan pasi (egyetlen egy) aki úgy beszélt róla, hogy kedvet kaptam hozzá, de azért nem ez a gyakori.

Én élőben, találkozáskor, ha együtt vagyunk, a pasira indulok be. A hangjára, az illatára, az érintésére, a személyiségére.

Ugyanez a férfi telefonon mondjuk nem izgat fel ha még nem találkoztunk mert nem ismerem. De ha már élőben levett a lábamról és utána beszélünk,már felidéződnek bennem a vele kapcsolatos érzéseim, amiket kiváltott belőlem és felizgulok egyszerűen a hangjától. Hát ennyi.

2015. nov. 6. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!