YouTube-ra töltenétek fel jogdíjköteles filmrészleteket? Egyre több szó esik a szerzőjogi dolgokról, a Youtube-val kapcsolatban is. A mai jogi helyzetben tölthetek szimplán én is fel filmrészleteket, vagy jobb óvatosnak lenni és inkább ne.
Figyelt kérdés
Most akkor ez a dolog teljesen meg fog halni, mit lehet egyáltalán majd feltölteni, a hétvégi szalonsütésről készült videókat csak?2010. máj. 22. 16:27
1/2 A kérdező kommentje:
Kérdés fojtatása ->
Szalonnasütésnél is ügyelve arra hogy nehogy valami sláger szóljon a háttérbe mer az is jogdíjköteles. :-)
Állítólag lehet kérni engedélyt a tulajdonostól, de nem hiszem egy mezei Youtube-felhasználónak ez megadnák.
Mások akkor, hogy csinálják? Tele van a YouTube jogdíjköteles dolgokkal.
Hallani szerencsétlen egyetemistákról akikkel piszkosul elbántak meg jó néhány bírósági eljárásról is csillagászati pénzbírsággal.
YouTube-ra töltenétek fel jogdíjköteles filmrészleteket?
2010. máj. 22. 16:31
2/2 anonim válasza:
ha feltöltesz valamit előszőr csak figyelmeztetnek hogy szedd le ... de nekem sem volt semmi mikor youtubera csináltam Star trek XI alternativ filmet fent volt egy 2 hónapot utána írtak hogy szedjem le ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!