Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha megtetszik nektek valaki, milyen dolgokról szoktatok álmodozni vele kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szexre szoktatok gondolni?2009. okt. 9. 21:10
1/13 anonim válasza:
Például hogy milyen lehet vele csokolozni, egy romantikus délután valami kaland:)
2/13 anonim válasza:
Én elképzelem meztelenül .... nagyon fel tud izgatni, ha mondjuk szép kockás hasat látok meg hozzá egy szép farkat :-) Aztán csak abban reménykedem, hogy a valóságban nem csalódok nagyot.
3/13 anonim válasza:
Érdekes, mert én spec. férfi létemre pont hogy nem mernék a nekem aktuálisan tetsző lányról ilyesféle "nedves" dolgokat képzelegni. Nem arról van szó, hogy nem kívánom szexuálisan, csupán úgy érzem nem lenne fair dolog vele szemben. De úgy tűnik a másik oldal némileg másképp vélekedik.:)
4/13 anonim válasza:
A srác ölébe ülök és elkezdem csókolgatni.
6/13 anonim válasza:
7/13 kolosszus22 válasza:
21:14-nek, elég nehéz dolgod lehet, mármint abban, hogy ne csalódj!
8/13 anonim válasza:
Én egy szenvedélyes szexet képzelek el vele,ágyban,párnák közt,vadul hemperegve... :-D Aztán a reggeli ébredést,hogy simogatja a hajam,suttog a fülembe,ilyesmik...Utána meg,hogy kézenfogva megyünk együtt valahova,utcán,szórakozóhelyre,és mindenhol büszkén mutogat!
Majd felébredek,belelóg a kezem a bilibe,és keserűen nyugtázom,hogy mindez csak álom volt...Viszont legalább szép álom! :-D
9/13 anonim válasza:
Ilyesmikre, hogy kettesben vagyunk, csókolózunk, egymás fülébe suttogunk édes kis semiségeket, simogat..stb
:)
10/13 anonim válasza:
Hát én elég sokat szokatam álmodozni, pl. holdfényes, szellős nyári napon kéz a kézben sétálunk majd a fülembe súg, és megáll velem szembe és megcsókol.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!