Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, akinek alacsony az apja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akinek alacsony az apja és ő is alacsony lett, haragudtok apátokra?

Figyelt kérdés

én rettentően, nem tudom megbocsájtani neki, hogy ilyen génekkel gyereket mert csinálni.

Mikor megyek pl utcán látom a jobbnál jobb nőket akiknél pusztán csak az alacsonyságom miatt nincs esélyem, elfog a méreg, düh, az eszméletlen nagy harag, hogy miatta lettem alacsony. Péniszről meg nem is beszélve...

milyen magas apátok, és te ?

2015. nov. 4. 20:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
Nem olvastam vegig a kommenteket, de ember, 170 cm miota alacsony? En 165 cm vagyok es eppen az ilyen pasikat szeretem. :3 el vagy te tevedve, ha azt hiszed, minden nonek a magasak kellenek. Szamomra a magas ferfiak mar elegge amorfnak tunnek, nem tudnek vonzodni hozzajuk. Valoszinuleg a farkad sem olyan kicsi, mint hiszed.
2016. febr. 28. 13:50
 62/63 anonim ***** válasza:
A magyaroszági férfi átlagmagasság 177cm. Tehát a 170cm bőven az átlag alatt van, tehát alacsony. Az, hogy neked a 170cm-esek jönnek be, csak egy kivétel. A legtöbb nőnek NEM jönnek be az ilyen alacsony "férfiak". A farmak méretét meg leírtam, ami kicsi és vékony (12cm / 3,5cm), ezt már több női partnerem is mondta, hogy ezzel nem tud mit kezdni, mert kicsi. Az eddigi partnereiknek mind 14-16cm és vastagságban is vastagabbak voltak az enyémtől.. Egy fecske nem csinál nyarat.
2016. febr. 28. 15:30
 63/63 anonim ***** válasza:
Ha ilyen dolgon hisztizel, akkor biztos vagyok benne, hogy nem a magasságod ami miatt nem kellesz a csajoknak.
2016. márc. 29. 23:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!