Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, akinek alacsony az apja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akinek alacsony az apja és ő is alacsony lett, haragudtok apátokra?

Figyelt kérdés

én rettentően, nem tudom megbocsájtani neki, hogy ilyen génekkel gyereket mert csinálni.

Mikor megyek pl utcán látom a jobbnál jobb nőket akiknél pusztán csak az alacsonyságom miatt nincs esélyem, elfog a méreg, düh, az eszméletlen nagy harag, hogy miatta lettem alacsony. Péniszről meg nem is beszélve...

milyen magas apátok, és te ?

2015. nov. 4. 20:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, jól látod.. Én is csak 170cm vagyok és eddig ennek csak a negatív oldalát tapasztalatam meg. A nők nagy részének NEM kellenek az alacsony férfiak, ez tény, ugyanúgy a kisfarkúak sem. Másra kell támaszkodni. pl ha nagy farkad van, az ad önbizalmat, mivel minden nő szereti a nagy méretet a kicsivel szemben. Ha ilyen 12cm-es kis farkad van, akkor bukó a helyzet, főleg ha mellé tényleg ronda is vagy..

Csak elkönyvelni tudod, hogy nem nyertél a genetikai lottón és lemaradtál az átlag 177cm-es magasságtól is mint én. Fogadd el magad valami hobbival és nem fog eszedbe jutni az esélytelenséged..

29/f

2016. febr. 10. 14:44
 52/63 anonim ***** válasza:
76%

"Másra kell támaszkodni. pl ha nagy farkad van..." :D :D :D

Bocs, de elképzeltem, hogy valakinek akkora a farka, hogy támaszkodni tud rá. :D

2016. febr. 10. 14:46
 53/63 anonim ***** válasza:

Amúgy a világért nem bántanék én meg senkit de csak én látom az összefüggést az önutálat és a 60% alatti hasznosság között?

Tudom a %-ok semmit nem jelentenek de szerintem érdekes egybeesés.

2016. febr. 10. 15:41
 54/63 anonim ***** válasza:
Nem függ össze a kettő. Van itt pár megszállott öngyűlölő de nem minden 60% alatti az.
2016. febr. 10. 22:30
 55/63 anonim ***** válasza:
84%
Te egy őrült vagy, nem törpe. A törpe férfi 160 cm alatt van.
2016. febr. 18. 14:33
 56/63 anonim ***** válasza:
84%

Jajj de szegény vagy, hogy az életben oda kell tenned magad valami miatt és nem repül a szádba a sült galamb.

Amúgy minden nap előtted a példa, hogy alacsonyan is lehet csajozni, lásd apádat, szóval te vagy a lúzer!

2016. febr. 18. 14:58
 57/63 anonim ***** válasza:

Valaki itt rátapintott a lényegre. Olyan sok 170-168cm körüli férfi él boldog párkapcsolatban.

Nektek nem sikerült, de nem erre kéne ráfogni.

Elismerem,ha egy nő 170cm feletti magas,akkor nyilván legalább vele egymagas pasival jön össze, viszont van kivétel is.

Én max 2 cm-el vagyok alcsonyabb a barátomnál, bár ha magassarkút húzok,jóval lehagyom és nem zavar a magassága. Pont 170 cm magas. A családjában az anyuka igen alacsony, kb 150-160 cm ,az apukája meg max 172 cm magas. Szóval a barátom pont ,hogy az anyuka miatt nem lett magasabb.

Mi boldogok vagyunk, normálisan gondolkodunk és nem foglalkozunk mások véleményével.

2016. febr. 18. 17:35
 58/63 anonim ***** válasza:

Én meg tudom érteni a szegény srácot, bár azt, hogy az apját átkozza egyáltalán nem. Szintén 170cm vagyok, bőven átlag alatt.. Iszonyat esélytelen, reménytelen volt az ismerkedés, feladtam, így 29 éves koromra beláttam esélytelen vagyok még a 155cm-es nőknél is, mert VÉLETLEN mindegyik 180-190cm-es férfivel jár.. Igen ez valószínű CSAK a véletlen műve. Az is, hogy 12cm-es kicsi és mellette vékony a "férfiasságom", mivel a nők szerint ez a kis méret nem számít annak.. A többi már mellékes.. Vannak ilyen genetikai szemetek, akiknek tényleg semmi sem jutott, mindért nekik kell meg megküzdeniük, de emellett így is esélytelen vagy egy normális életre.

A kérdezőnek csak annyit, hogy törödjön bele, hogy EZT a nagy semmit kapta az élettől..

2016. febr. 18. 17:47
 59/63 anonim ***** válasza:
84%
Jaj szegény utolsó. Mindjárt sírok. Ja nem is. Igaz, hogy magasabb vagyok mint a sokévi átlag, de ez Önmagában nagyon kevés. Két féle férfi van, aki tesz azért, hogy legyen nője és aki kifogásokat gyárt.
2016. febr. 19. 04:34
 60/63 anonim ***** válasza:

Akkor én miért látok olyan sok alacsonyabb pasit párkapcsolatban, vagy olyat akiről tudom,hogy vonzza a nőket.

Volt egy pasi fodrászom, alacsony volt, de mellette nagyon is helyes,inteligens és humoros, ezer százalék ,hogy minden héten más nővvel feküdt le.

EZek csak kifogások, könnyű a nőkre kenni,hogy ők 180 cm alatti palikkal nem állnak szóba, mert ez marha nagy ba.romság

2016. febr. 19. 14:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!