Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akinek alacsony az apja és ő is alacsony lett, haragudtok apátokra?
én rettentően, nem tudom megbocsájtani neki, hogy ilyen génekkel gyereket mert csinálni.
Mikor megyek pl utcán látom a jobbnál jobb nőket akiknél pusztán csak az alacsonyságom miatt nincs esélyem, elfog a méreg, düh, az eszméletlen nagy harag, hogy miatta lettem alacsony. Péniszről meg nem is beszélve...
milyen magas apátok, és te ?
170 cm az hol alacsony... én kb 167 vagyok, az emberem max 165. Igaz, én nem tartom magam kimondottan jó nőnek, de bányarémnek sem. Ki vagyok békülve magammal nagyjából, ő meg... Hát ha alacsony, istenem hát alacsony.
Nem hordok mellette, csak lapostalpú cipőt és kész. Neked el van menődve az agyad.
9-es
Ez teljesen egyértelmű, hogy nekem nem lesz gyerekem, mivel selejt génekkel rendelkezem, és nem tudnám végig nézni, ahogy a fiam ugyanazokon megy keresztül amin én...hiába szerettem volna normális életet, ez hogy alacsony lettem rányomta a bélyegét az egész életemre, és már nem mondanám magam normálisnak...Nagyon durván aszociális lettem, komoly depressziós, kimozdulni nem igen szeretek, mivel látom hogy milyen alacsony vagyok...Ez az érzés a legrosszabb mivel ez nem fog soha elmúlni, megváltozni. Nem az lesz, hogy ez csak egy rémálom és majd holnap más lesz, jó lesz, hanem minden áldott nap ez a rémálom lesz amit túl kell élni...Engem nem az zavar, hogy szűz vagyok és nincs barátnőm hanem az ehhez vezető problémák, az hogy nem tudom megélni azt, hogy "férfi" lettem, a magasságom és kb 5 éve a péniszem miatt.
Utolsó előtti meg is válaszoltad:
"én se nagyon járok sehova csak ha nagyon muszáj max bolt meg posta."
Barom. Meg mi az, higy te bosszút állsz? Majd megvered azokat akik lepattintanak?
Neked és a kérdezőnek súlyos pszichés problémáitok van.
Gyűlölitek önmagatokat de elvárjátok, higy legyen csajotok aki rajong értetek? Mégis mire fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!