Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, akinek alacsony az apja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akinek alacsony az apja és ő is alacsony lett, haragudtok apátokra?

Figyelt kérdés

én rettentően, nem tudom megbocsájtani neki, hogy ilyen génekkel gyereket mert csinálni.

Mikor megyek pl utcán látom a jobbnál jobb nőket akiknél pusztán csak az alacsonyságom miatt nincs esélyem, elfog a méreg, düh, az eszméletlen nagy harag, hogy miatta lettem alacsony. Péniszről meg nem is beszélve...

milyen magas apátok, és te ?

2015. nov. 4. 20:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
13%
tegyél te is magányos farkas mint én! az a vicc az ilyen 150 cm csajoknak is magass pasi kell legalább 2 fejjel ! úgy látszik a női agy lemaradt az őskorban
2015. nov. 4. 21:25
 22/63 Költőnő? ***** válasza:
90%

170 cm az hol alacsony... én kb 167 vagyok, az emberem max 165. Igaz, én nem tartom magam kimondottan jó nőnek, de bányarémnek sem. Ki vagyok békülve magammal nagyjából, ő meg... Hát ha alacsony, istenem hát alacsony.

Nem hordok mellette, csak lapostalpú cipőt és kész. Neked el van menődve az agyad.

2015. nov. 4. 21:32
 23/63 anonim ***** válasza:
8%
most boruljak le eléd? mert 1000 nőből 1 vagy akinél nem számít a magasság?
2015. nov. 4. 21:35
 24/63 A kérdező kommentje:

9-es

Ez teljesen egyértelmű, hogy nekem nem lesz gyerekem, mivel selejt génekkel rendelkezem, és nem tudnám végig nézni, ahogy a fiam ugyanazokon megy keresztül amin én...hiába szerettem volna normális életet, ez hogy alacsony lettem rányomta a bélyegét az egész életemre, és már nem mondanám magam normálisnak...Nagyon durván aszociális lettem, komoly depressziós, kimozdulni nem igen szeretek, mivel látom hogy milyen alacsony vagyok...Ez az érzés a legrosszabb mivel ez nem fog soha elmúlni, megváltozni. Nem az lesz, hogy ez csak egy rémálom és majd holnap más lesz, jó lesz, hanem minden áldott nap ez a rémálom lesz amit túl kell élni...Engem nem az zavar, hogy szűz vagyok és nincs barátnőm hanem az ehhez vezető problémák, az hogy nem tudom megélni azt, hogy "férfi" lettem, a magasságom és kb 5 éve a péniszem miatt.

2015. nov. 4. 21:46
 25/63 Költőnő? ***** válasza:
ki elé, elém? Elém aztán nem kell.
2015. nov. 4. 21:50
 26/63 anonim ***** válasza:
10%
24 dettó! már én se nagyon járok sehova csak ha nagyon muszáj max bolt meg posta. hiába papolnak itt hogy nem a magasság a gond! akkor mi? szívesen elhívom 1 napra velem a kételkedőket és megnézheti hogy koptatnak le ilyen fogyi szövegekkel... a nők ha még nők lennének...
2015. nov. 4. 21:53
 27/63 Bokorugró ***** válasza:
21%
Igen, haragudok rá a mai napig!
2015. nov. 4. 23:15
 28/63 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó előtti meg is válaszoltad:

"én se nagyon járok sehova csak ha nagyon muszáj max bolt meg posta."

Barom. Meg mi az, higy te bosszút állsz? Majd megvered azokat akik lepattintanak?

Neked és a kérdezőnek súlyos pszichés problémáitok van.

Gyűlölitek önmagatokat de elvárjátok, higy legyen csajotok aki rajong értetek? Mégis mire fel?

2015. nov. 5. 08:15
 29/63 anonim ***** válasza:
67%
Mikor fogod már fel,hogy a 170 centi nem alacsony,hanem ÁTLAGOS!!Ha 160 lennél,még megérteném,de b+ a 170 centi kibottul nem alacsony.
2015. nov. 7. 00:30
 30/63 anonim ***** válasza:
46%
lássátok feleim minden törpicúr egy búvalbaszott keserű kis ge***i, akiktől félni kell és ti ilyeennnek adjátok az ország vezetését!!!! há gondolkodjatok mááár!!!!
2015. nov. 8. 01:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!