Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, akinek alacsony az apja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akinek alacsony az apja és ő is alacsony lett, haragudtok apátokra?

Figyelt kérdés

én rettentően, nem tudom megbocsájtani neki, hogy ilyen génekkel gyereket mert csinálni.

Mikor megyek pl utcán látom a jobbnál jobb nőket akiknél pusztán csak az alacsonyságom miatt nincs esélyem, elfog a méreg, düh, az eszméletlen nagy harag, hogy miatta lettem alacsony. Péniszről meg nem is beszélve...

milyen magas apátok, és te ?

2015. nov. 4. 20:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
Nyugi mindjárt ezt is megindokolják.
2015. nov. 11. 13:22
 42/63 Ügyet Lenke ***** válasza:

a 170 cm. nem alacsony...de te nagyon magas vagy több dologban kérdező, frusztrációban, hülyeségben és ha belejövök akkor még sorolhatnám...

[link]

itt nézd meg az átlagmagasságokat, ha ilyen hülye lenne minden 170-es ember akkor nem lenne túlnépesedés...

költözz Indiába, Indonéziába ott magasnak számítasz, a szüleid egyben hibásak, hogy ilyen hülyén is felneveltek, hálátlan fattyú, mars pszihológushoz...idióta...

2015. nov. 19. 14:50
 43/63 anonim ***** válasza:
Nem akarok kötekedni a nagy megmondó emberekkel, DE a 177,3cm durván szemmel láthatóan nem 170cm. Meg tudom érteni a kérdezőt, hisz én is csak 170cm-es selejt vagyok. Még a 155cm-es törpék is 180-190cm-es számukra férfi férfiakkal járnak. Micsoda véletlen nemde? Az utcán is ezt látni. Én még nem láttam olyat, hogy egy 170cm-es törpét körül rajongtak volna a nők, mivel ilyen nincs, mindnek számít a magasság, úgy mint a pénisz méret.
2015. nov. 19. 19:12
 44/63 anonim ***** válasza:
Jobb lett volna neked ha nem csinalt volna meg apad? De nagy problemad van ocsem . inkabb magadra haragudj , mert annyi egyesz van mint egy marek szaraz lepkenek. Mar bocs.
2015. nov. 19. 19:15
 45/63 anonim ***** válasza:
Inkább széket csináltak volna helyetted.
2015. nov. 20. 12:00
 46/63 anonim ***** válasza:

Te mekkora gyoker vagy kerdezo 😀😀😀😀😀

Jot nevettem a kerdeseden. Ha inkabb az elonyeidre fokuszalnal es nem masokat hibaztatnal. A Te bajod, h gyenge jellem vagy, egy szurke eletkeptelen vki..

Sajnalom a szuleid..

Apum es anyum is 16x cm magas, en 186cm vok.

De kepzeks nem gazdagok nem jutott sok minden nekem amit szerettem volna..hibaztassam oket?! Nem... Megszerzem magamnak. Ha 165 cm lennek is egy dekorativ bnom lenne es jo eletem. Mert ezt akarom.

Talan ne sajnaltasd magas ne masokat hibaztass es ne sirankozz jo nok utan hanem tegyelmagadert.

30F

2016. febr. 10. 11:55
 47/63 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy.Minden csak önbizalom kérdése.
2016. febr. 10. 12:27
 48/63 anonim ***** válasza:

Nem is értem, miből gondolod, hogy esélytelen nőt találnod meg hogy a nőknek kizárólag a magas férfiak kellenek.

Apád alacsony volt, mégis talált nőt. Ha nem így lenne, te hogy születtél volna meg? Anyádnak ezek szerint nem volt túl zavaró, hogy apád alacsony.

Tök logikus, de tudom, hogy úgyis bele fogsz kötni, kicsavarod és gyártasz mellé valami újabb idióta kifogást.

2016. febr. 10. 12:38
 49/63 anonim ***** válasza:
Inkább az eszed miatt haragudnál...
2016. febr. 10. 12:44
 50/63 anonim ***** válasza:
82%

A párom 168 cm magas én úgyszintén. Akkor szerintetek nem létezünk és még véletlen se csináljunk gyereket nem igaz?

Számomra mindig megdöbbentő amikor itt belétek futok. (gondolok itt a alacsony csúnya fiúkra)

Számomra ijesztő hogy az ennyire sérült emberek köztünk rohangálnak.

Mellesleg attól jobb hogy még a családot is elmarod magad mellől? Így igazán egyedül fogsz maradni.

2016. febr. 10. 13:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!