Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akinek alacsony az apja és ő is alacsony lett, haragudtok apátokra?
én rettentően, nem tudom megbocsájtani neki, hogy ilyen génekkel gyereket mert csinálni.
Mikor megyek pl utcán látom a jobbnál jobb nőket akiknél pusztán csak az alacsonyságom miatt nincs esélyem, elfog a méreg, düh, az eszméletlen nagy harag, hogy miatta lettem alacsony. Péniszről meg nem is beszélve...
milyen magas apátok, és te ?
Már megint te vagy az? Nem unod még, hogy apádar okolod a saját szerencsétlenséged miatt aki felnevelt és gondoskodott rólad? Akkor bezzeg jó volt.
Amúgy azért nincs csajos mert egy búval baxott idegbeteg kisebbségi kompkexusos vesztes vagy.
Örülj neki hogy felneveltek.S a sikertelenségedet ne az apádra vetítsd ki.
Én 173 cm az utolsó exem 186 cm. S nem a magasság állt közénk.:))
10-es
de jó lett volna, mondtam is anyámnak miért nem elégedtél meg a nővéremmel, minek kellettem még én ? szenvedés csak az életem ez miatt.
Apámmal nem is beszélek már jó néhány éve...
8-as
pszichológushoz már nem tud rajtam segíteni, mert nagyon mélyen vagyok már.
A kérdező üzenete:
"ne gyere ezzel a fogyatékos szöveggel te faxfej... azt hiszed nem probálkoztam náluk? nekik is az ilyen lóbasó férfi kell ......"
Nem a magasságával vannak itt gondok...
170 centi az egyáltalán nem alacsony. Én 178 vagyok (reggel 180 :P) és sosem volt probléma a magasságommal, pedig én sem vagyok egy kosaras alkat. 150-160 centi már tényleg alacsony egy férfihoz képest, de a 170 az még nagyon nem. És csak ismételni tudom magam: nem ez a fontos.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!