Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, akinek alacsony az apja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akinek alacsony az apja és ő is alacsony lett, haragudtok apátokra?

Figyelt kérdés

én rettentően, nem tudom megbocsájtani neki, hogy ilyen génekkel gyereket mert csinálni.

Mikor megyek pl utcán látom a jobbnál jobb nőket akiknél pusztán csak az alacsonyságom miatt nincs esélyem, elfog a méreg, düh, az eszméletlen nagy harag, hogy miatta lettem alacsony. Péniszről meg nem is beszélve...

milyen magas apátok, és te ?

2015. nov. 4. 20:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
54%

Már megint te vagy az? Nem unod még, hogy apádar okolod a saját szerencsétlenséged miatt aki felnevelt és gondoskodott rólad? Akkor bezzeg jó volt.

Amúgy azért nincs csajos mert egy búval baxott idegbeteg kisebbségi kompkexusos vesztes vagy.

2015. nov. 4. 21:00
 12/63 anonim ***** válasza:
18%
üdv a klubban! én is sokat szenvedek e miatt... hogy ilyen colos nyurgabélák milyen jó nőkkel mászkálnak én meg ilyen fogyatékos szöveggel vagyok lekoptatva nem tudsz megvéden! hogy veszek fel magassarkút? olyan pasi kell aki nálam magasabb mert az a férfias....... remélem eljön a nap és bosszút állhatok ezeken...!!!
2015. nov. 4. 21:02
 13/63 anonim ***** válasza:
0%
Hány centi vagy amúgy? Mellesleg egy csomó alacsony lány van. Én 170 cm vagyok és szinte mindenhol alacsonyabb lányokkal találkozom. Meg is szoktam lepődni, ha jön velem szemben egy nálam magasabb lány.
2015. nov. 4. 21:07
 14/63 anonim ***** válasza:
74%

Örülj neki hogy felneveltek.S a sikertelenségedet ne az apádra vetítsd ki.

Én 173 cm az utolsó exem 186 cm. S nem a magasság állt közénk.:))

2015. nov. 4. 21:16
 15/63 A kérdező kommentje:
170 cm
2015. nov. 4. 21:17
 16/63 A kérdező kommentje:

10-es

de jó lett volna, mondtam is anyámnak miért nem elégedtél meg a nővéremmel, minek kellettem még én ? szenvedés csak az életem ez miatt.

Apámmal nem is beszélek már jó néhány éve...

2015. nov. 4. 21:19
 17/63 anonim ***** válasza:
55%
Neked nincs minden rendben a fejedben.
2015. nov. 4. 21:20
 18/63 A kérdező kommentje:

8-as

pszichológushoz már nem tud rajtam segíteni, mert nagyon mélyen vagyok már.

2015. nov. 4. 21:20
 19/63 anonim ***** válasza:

A kérdező üzenete:

"ne gyere ezzel a fogyatékos szöveggel te faxfej... azt hiszed nem probálkoztam náluk? nekik is az ilyen lóbasó férfi kell ......"

Nem a magasságával vannak itt gondok...

2015. nov. 4. 21:21
 20/63 anonim ***** válasza:

170 centi az egyáltalán nem alacsony. Én 178 vagyok (reggel 180 :P) és sosem volt probléma a magasságommal, pedig én sem vagyok egy kosaras alkat. 150-160 centi már tényleg alacsony egy férfihoz képest, de a 170 az még nagyon nem. És csak ismételni tudom magam: nem ez a fontos.

28/F

2015. nov. 4. 21:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!