Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van hogy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van hogy olyan csajok akik 20 de még 30 évesen is farokállítok voltak 35-40 re kalácsképű eltorzult arcu csunya nők lesznek hiaba adnak magukra?

Figyelt kérdés
Mondok példát is akit mindenki ismer a rém rndes csaladbol a kelly bombazo testü arcu kiscsaj volt meg ami filmekben jatszik mar egy elfolyt arcu csinyqcska nő hiába nem hízott meg akkor is és ezt látom a környezetmben is
2015. nov. 4. 18:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

Már ne haragudj,de biztos,hogy erre a Kellyre gondolsz?A rém rendes családból?

[link]

Neked rossz nő?Hát..még női szemmel is jól néz ki,ne haragudj:) De ízlések és pofonok.

21/L

2015. nov. 4. 20:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Hasonlitsd csak össze a sorozatbeli énjével? Ahhoz képest igenis csúnya főleg ha a sminket is lveszed róla püffedt arc megváltozott formak... Kink kéne persze van nála rondább de a réggi kellyhez képest borzasztóan lelakott olyan mint egy mosott gyűrt ruha
2015. nov. 4. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Az anyját (Peggy Bundy) alakító Katey Sagalról láttál képet? Ő most is jól néz ki (láttam mai képét), talán mai képein jobban is néz ki, mint a régieken, meg merem kockáztatni manapság jobb nő mint aki a lányát játszotta!!

Az hogy valaki jól tartja magát, részben genetika, részben életmód kérdése, aki odafigyel magára, nem iszik, nem dohányzik vagy drogozik, nézi mit eszik, megfelelő kozmetikumokat, az lassíthatja az öregedés folyamatait (meg nem szüntetheti).

Habár Peggy esetében szerintem némi plasztika is segítségére lehetett, ha ez kellett ahhoz hogy jobban érezze magát és az eredmény nem lett természetellenes...Tegye! Szíve joga!

Kelly Bundy, igazi nevén Christina Applegate, a sorozat után súlyos depresszióba esett, alkoholizmusba, drogokba menekült (mellőzték elmondása szerint a sorozat véget érte után), a szerelme segítségével lábalt ki.

Ennek a nyomait látod az arcán szerintem, csak fogalmad nincs róla, és ismeretlenül ítélkezel felette és a külseje felett!!!! (Utána tudsz nézni, cikkek és interjúk vannak fent róla).

Különben sem 20-on éves már mint a sorozatban, ráadásul nagyon nem fair dolog összehasonlítani egy 20-on vagy 30 évest egy 40 vagy 50 évessel. És ahogy elnézem, ő nem plasztikáztatott, ő legalább vállalja a ráncait, a maga nemében ez is tiszteletre méltó (főleg amellett, hogy Hollywoodban szinte mindenki plasztikáztat).

Az meg általánosítás, hogy a nők hamarabb öregszenek a férfiak pedig 40-50 éves korukban is jól néznek ki, a nagy fenét!! Láttam én már olyan fiatalon jól kinéző idősebb korában lelakott pasast....Mindennapi életben és a szárvilágban is.

Ha néztek a Rém rendes család szereplőiről mai képeket, láthatjátok, Al Bundy is, Steven (Marcy első férje), Jefferson (Marcy második férje) milyen leharcolt külsejű nagyapák lettek!!!!!

De ez valahol természetes, hisz mindenki felett eljár az idő, kérdés, ki mit tesz ellene hogy a fiatalos külsejét valamilyen szinten megőrizze.

2016. márc. 13. 16:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!