Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megcsalt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt?

Figyelt kérdés

Nem lesz rövid, aki nincs felkészülve hosszabb olvasmányra lapozhat.

Rábeszéltem a feleségem egy tanfolyamra, kicsit tanulgasson, ismerjen meg embereket, gondoltam jót tesz neki, nekünk. Ne mindig csak együtt legyünk.

Sikerült is. Volt egy srác aki gyalog járt, hát gondolta az én feleségem elviszi kocsival, ne kutyagoljon ha már arra megy ő is útba esik. Nem gondoltam semmi rosszra. Be is mutatkoztunk egymásnak, de már 1-2 hét múlva amikor lekísértem a feleségem a gyerek csak bevágódott az autóba az asszony mellé, se kézfogás se semmi. Ja az én autómba. Ez elég fura volt, de vannak modortalan, hálátlan emberek, nem akartam belerondítani a csoport barátságukba. Azért nem tetszett, hogy a feleségem mellett feszeget, közben az asztalra letéve semmi.

Állítólag ez a gyerek boltokat rabolt ki külföldön, lecsukták, aztán most valami megjavuló program keretében járt erre a tanfolyamra... a feleségem meg jótét lélek, hát támogatja a visszailleszkedésében. Hiába, rendes nő. Egyébként tényleg.

Aztán lettek minden féle ilyen csoport összehozó vacsorák, hasonlók, összejártak akik egy csoportba jártak. Ezzel se gondoltam semmi rosszra. Hát megismert a feleségem új embereket. Nincs ezzel semmi baj. Azért volt ilyesmi úgy két hetente. Meg a vége fele búcsú buli, utána valami ünneplő buli, aztán kivel mi lett azóta összejövetel... hát amikor én jártam ilyesmire ennyit nem jártunk össze, de nem gyanakodtam semmire, biztosan egy összetartó csapat.

Aztán egyszer ennek a gyereknek volt a születésnapja, oda is meghívták a nejem, több tanfolyami osztálytárssal együtt. Amikor onnan hazajött már gyanús volt a viselkedése, megkérdeztem tudnom kell-e valamiről. Végül elismerte, hogy a gyerek lesmárolta, később azt mondta csak megpróbálta, de elhúzta magát... hát a franc tudja, mi lehet az igazság, állítólag megbeszélték, hogy csak barátok, stb. A feleségem száján másnap kijött valami herpesz szerűség. Remek. Kérdeztem is, hogy a gyereken is ugyanilyet fogok találni?

Én amilyen vagyok nem tiltanám, hogy ha a másik félnek másra van igénye akkor szexeljenek, csak legyen megbeszélve. Mármint velem. Tudjak róla. Meg ne legyen beteg.

Feleségem szerint ő ilyet nem akar, de barátként még találkozna a gyerekkel. Ebbe viszont én nem egyeztem bele, mert szerintem beleszeretett és ennek így jó vége nem lenne. Ha csak szex azt még elfogadnám. A szerelmet is, csak legyen megbeszélve, elismerve. De ezek után ne barátkozzanak.

Elvileg azóta nem találkoztak.

Mit gondoltok, mi lehet a helyzet? Szexeltek, szexelnek, vagy valami lightosabb orál, egyéb?

Mi lehet az igazság?

Nem váltunk el, vagy ilyesmi, de nem hiszem hogy tudom a teljes igazat ebben az ügyben.

2015. nov. 3. 11:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nyilván nem csak csók volt ott,de soha nem fogja beismerni
2015. nov. 3. 11:43
 2/12 anonim ***** válasza:

Valami van az tuti, de ebből nehéz megmondani.

HA kijelented, hogy te úgy hiszed tudod a teljes igazságot akkor nem tudom itt bárki is mit tud hozzátenni vagy elvenni belőle?

Ha nincs ellenedre a nyitott házasság akkor tessék ezt lefixálni.

Mondanám, hogy legközelebb próbáld meg követni valahogy, esetleg barát besegíthet ha akad megbízhat cimborád. És szépen kideríteni a pontos igazságot.

Aztán annak függvényében eljárni.

2015. nov. 3. 11:45
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom az igazságot. Nem is írtam ilyet, hogyan is tudhatnám.

Én teljes egészében engedném a feleségem részére a nyitott házasságot - azzal a kitétellel, hogy tudjak róla meg hogy ne legyen beteg a partnere - de ő erről hallani sem akar, hogy ő rajtam kívül bárkivel. Jaja azt mondja szól majd ha ilyet akarna, de sose mondta, nyilván nem is fogja szerintem.

2015. nov. 3. 11:54
 4/12 anonim ***** válasza:

Próbáld azt kideríteni, hogy azóta tartja-e valamilyen formában a kapcsolatot vele. Ha nem, akkor tényleg nem jelent neki semmit, hisz könnyen meg tudta vele szakítani a kapcsolatot. Ha valamilyen formában még fennmaradt, akkor szerintem komolyabb dolog van/volt.

(Herpesz csóktól is lehet, nem feltétlenül kell hozzá orál.)

2015. nov. 3. 11:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom h megcsalt-e, de itt te nagyon palira vagy véve. Kocsit biztosítasz ahhoz, hogy elcsábítsa a feleségedet egy nincstelen földönfutó? Talán túlzottan jóhiszeműen állsz az emberekhez..
2015. nov. 3. 12:08
 6/12 A kérdező kommentje:

Elvileg nem tartják... aztán nem tudom. Hétvégén színházba készül a feleségem a barátnőjével - akivel szintén ezen a tanfolyamon ismerkedett meg - lehet érdemes lenne egy nyomkövetést beállítani a telefonjára, mert az a színház ahova mennek 170 km -re van innen :) Kicsit fura lenne, ha nem távolodna el 30 km -nél messzebbre :) És elmeséli milyen volt a darab :) Ezt azért szerintem nem csinálja meg.

A vicc, hogy én nem tiltanám meg, hogy együtt legyenek, csak annyit kellene mondani, hogy ezt akarja.

2015. nov. 3. 12:08
 7/12 A kérdező kommentje:

Vibescu:

Nyilván igaz, de hát a feleségem azelőtt se járt gyalog, meg azóta se, elég hülyén venné ki magát, ha azt mondom buszozzon, hátha nem tesz jót neki az autózás :) Meg akkor még megcsalásról szó nem volt, ilyesmi annyira távol állt tőle hogy fel se tételeztem, gondoltam érezze csak jól magát.

2015. nov. 3. 12:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokszor megcsalt vele. A pasi viselkedesebol gondolom. A teljes lenezes iranyodba sugarzik a szitubol. A feleseged melle egyertelmu, h Neked kellett volna , h helyet hagyjon. Ezzel tudat alatt beismerte, h atvette a szereped. ( Tanultam pszichologiat, testbeszedet.)

N

2015. nov. 3. 21:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Titkon arra vágysz, hogy a feleségedet jól megdugja az a pasi! Biztos vagyok benne! :)

33F

2015. nov. 3. 21:45
 10/12 A kérdező kommentje:

#8: Sokszor biztosan nem. A fejében forgathatta mert jól néz ki a feleségem, szerintem sok ember örülne ha a közelébe férkőzhetne, akár közelebb is kerülhettek egymáshoz folyamatosan, de legfeljebb egy-két alkalommal juthattak csak el odáig, hogy legyen valami komolyabb. Ott annál az 1-2 alkalomnál van egy fekete folt számomra, hogy pontosan mi történt.

#9 Ezt nem gondolom, hogy én erre vágynék. Meg tudnám engedni, ha meg van beszélve velem, hogy a feleségem mással is kipróbálja, de így ezek után konkrétan ezzel az emberrel már nem egyeznék bele. Illetve ha ezt akarja hát lehet, de akkor külön alszunk onnantól.

Különös, de nem úgy képzelem el a házasságot, hogy az egyik ember a másikat leláncolja, ezt már többször is megbeszéltük, mindig is én vetettem fel, ha akar lehet más férfival, de a feleségem minden esetben felháborodottan elutasította, hogy gondolok én ilyet, még csak az kellene... erre HOPPÁ.

Szerintem sokkal korrektebb, ha megbeszéljük a játékszabályokat amik megengedőbbek is lehetnek akár, ha mindkét fél tud róla, elfogadja, mint ha elvileg sokkal szigorúbb szabályoknak vetjük alá magunk (senki senki mással) amit aztán megszegünk...

2015. nov. 4. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!