Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet arra mentség, hogy megcsalt a barátnőm?
Tehát nem szakitott elötte, együtt voltunk amikor történt, de Ő most sem szeretne szakítani, mert szeret. A mentsége a dologra az lehet, hogy tényleg az én hibám, nem voltam önmagam az elmúlt hetekben-hónapokban, de szerintem akkor sem ez lett volna a megoldás. Még az is jobb lett volna, ha kidob mielött mással szexel.
Szerintetek a megcsalásra van mentség? Tényleg lehet, hogy én vagyok a hibás és úgy járok jobban, ha nem szakítok? Az a baj, hogy mérges vagyok rá és ezt max. elfojtani tudnám magamban...
Egyébként józan volt amikor történt és magától mondta el... Érzelmi szálak kötötték a csávóhoz, de most azt mondja, hogy engem szeret.
Szerintetek mi legyen? Előre is köszönöm a véleményeket, tanácsokat!
Én 21/f, Ő 24/l
Szerinted? Olvass el pár hasonló kérdést. A nők azt hirdetik, hogy nincs mentség. Tehát a nők számára sincs mentség.
Szabadulj meg tőle azonnal, és bosszuld meg 3 másikon. Legyen már tartásod, tudom, hogy nem könnyű csajozni, de ilyeneket bárhol, bármikor találsz. Az is igaz, hogy különbet nehéz találni.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!