Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt, de nem férfival, hanem nővel. Mi a véleményetek?
Azt hittem, hogy hetero, és most kiderült, hogy biszex. Tartós kapcsolatban vagyunk már egy ideje, de engem egyáltalán nem zavar, hogy szexuális kapcsolatot létesített egy másik lánnyal, csak akkor dobnám ki, ha férfival lett volna.
Még tetszik is, én benne lennék, hogy hármasban csináljuk. Az egyetlen dolog, amitől félek, hogy ne csábítsa el tőlem, hogy hozzám nem akar majd visszajönni. Egyébként semmi bajom nincs azzal, amit ők csinálnak.
Ti mit gondoltok erről? Nem jól állok hozzá? Haragudnom kellene? Ti ezt nem engednétek meg a párotoknak?
21/F
az attól függ hogy valóban biszex lett e vagy csak kalandozott egyet ezzel a csajjal.
a kettő közel sem ugyanaz, az hogy valaki biszex már feltételezi azt hogy a másik nem iránt is képes érzelmileg is vonzódni,képes beleszeretni.
ha a csajod tényleg ezt érzi, hogy biszex lett, akkor bizony van félnivalód mert benne van hogy elhagy egy nőért. ha csak kalandozás akkor belefér, hátha még egy tricikli is összejön :D
ez nem megcsalás csak nyalakodás,olyan mintha fagyit enne nélküled,csak ez a fagyi visszanyal nem is akárhogy!
azért ne ronnts rá azzal,hogy "tudom,hogy bisex vagy és mostantol örökre 3as partyzunk".
finoman vezesdrá és ajánld hogy a barinője legyen a 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!