Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most megcsalt és biszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most megcsalt és biszexuális a pasim vagy nem?

Figyelt kérdés

Egyik nap hamarabb jövök haza a melóból és látom hogy a pasim térdel a legjobb haverja előtt és.....

Azt mondta hogy nem az aminek látom, nyugodjak meg, nem csalt meg nem bi, csak kíváncsi volt milyen fiúval....

Én ne tudom mi van most, mi ez az egész, kinek higgyek?

2015. jún. 10. 23:43
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Állítása szerint teljesen hetero és a lányok érdeklik csak
2015. jún. 10. 23:45
 2/11 opened paradise ***** válasza:
96%

Ja,hogy ha csak kíváncsiságból van,akkor az nem is megcsalás?

Kösz,hogy szólsz!

2015. jún. 10. 23:48
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
b..szd ki a férget, ez is megcsalás (ráadásul b..zi)
2015. jún. 11. 00:11
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Èn nem szakítanèk a pàrommal ha azt mondanà, hogy kívàncsi milyen egy fiúval, megmondanàm neki hogy engem nem zavar kipróbàkhatja nyugodtan...De ha ez a hàtam mögött titokban történne azèrt már szakítanèk...
2015. jún. 11. 00:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Biszex a srác.
2015. jún. 11. 06:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez megcsalás akárhogy is nézzük. Feltéve, hogy tényleg történt valami és a szájában volt a haverja.

Viszont a kulcskérdés az, hogy bejött e neki a haverjával, vagy kíváncsiságból megpróbálta, de "jujjj de rossz volt?"

Ha bejött neki, akkor szerintem bi.

Alaposan beszéljétek át, ne felindulásból értékeld, hagyj időt magadnak lenyugodni, aztán tiszta vizet a pohárba, hogy akkor most mi is van.

2015. jún. 11. 08:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagy dilemma! Mert ha mondjuk a barátnőmet egy másik nővel találnám az ágyban nehezen dönteném el, hogy pofán verjem vagy rájuk verjem?
2015. jún. 11. 09:05
 8/11 anonim ***** válasza:
A te tudtod nélkül akarta csinálni egy másik személlyel. Ez bizony megcsalásnak számít.
2015. jún. 11. 11:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Teljesen heterónak tartom magam, éppen ezért nem szopok le senkit :)

"nem vagyunk ám b..ik,

ez csak a látszat,

távol álljon tőlem,

hogy más f..zával játsszak"

2015. jún. 11. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez vagy kamu kérdés, vagy te vagy hülye. Először azt állítottad, hogy a pasid bi, aztán meg azt, hogy állítása szerint heteró. Na most akkor melyik? Bi vagy nem bi? Kettő nem lehet egyszerre.

És amúgy igen, megcsalt. Meg is érdemeled, amiért ennyi eszed van mondjuk.

2015. jún. 12. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!