Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ti mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok ha a barátotok bevallaná nektek hogy biszexuális?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nem változtat azon hogy a pasim, szóval nem érdekelne, feltéve ha nem akar megcsalni a saját nemével.

de ezt sose értettem amúgy akit ez zavar, mert ha a barátom biszexuális akkor az, attól hogy hetero nem fekszik le rajtam kivül mással, attól hogy biszex ugyanúgy.

szóval nem értem azokat akik elitélik a biszexualitást akkor ha az a másik a párja.

2015. máj. 25. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszolóval teljesen egyetértek, de annyit azért hozzátennék, hogy bizony, érdekes téma, h ha velem van, akkor nem hiányzik neki, hogy fiúval is legyen, mert ugye, ez teljesen más dolog?

Egyébként én benne lennék egy hármasban is bár azt jól meg kell tervezni meg rávenni magad, h nehogy fájdalom, vagy szakítás legyen a vége.

2015. máj. 25. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Hát... semmit...?

Talán néhány dolgot kérdeznék, vagy valami,és örülnék,hogy elmondta :D

Még jobban szeretném, mert jól esne, hogy megbízik bennem:)

Ennyi! :P

2015. máj. 25. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
A szex miért megcsalás????
2015. máj. 26. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: ha a szex az ember háta mögött történik,semmiféle megbeszélés nélkül,akkor az bármiféle kapcsolatban megcsalásnak számít.

remélem tudatosul ez benned,mielőtt kapcsolatba kerülsz

2015. júl. 4. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!