Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt és többször is meg akarja tenni. Szerintetek volt oka rá?
Természetes, hogy 7 év után csökken a szenvedély. Este beestek munka után az ágyba, gondolom gyerek is van. A heti 2 teljesen normális, de ha ő nem így gondolja, akkor megpróbálhatta volna felpörgetni valamivel a nemi életeteket. Ilyenkor nem az a megoldás, hogy félrelép. Bárkivel jönne össze, 7 év után ugyanilyen lenne a dolog.
Viszont ha nincs gyereketek, én nem próbálnám megmenteni ezt a kapcsolatot, ha így viszonyul hozzád, nem sok jót várhatsz a jövőben.
"akkor megpróbálhatta volna felpörgetni valamivel a nemi életetek"
Természetesen ez is a férfi dolga.
6-os vagyok, nem, nem dobtak. De minden nap sportolok, és igen, elég jól nézek ki. A férjem ellenben nem csinál a világon semmit. Jó, szerencsés testalkat, nem hízik el. De benne fel sem merül, hogy esetleg én is jobban felizgulnék, ha izmosabb lenne, vagy ilyesmi? Nem mellesleg jobban is keresek, mint ő, szóval eléggé melléfogtál.
Mi is heti 2-3 alkalommal szexelünk, és 40 évesen 3 gyerek után, szerintem ez nem is rossz teljesítmény. Persze ha rajta múlna lenne minden nap. De ha emiatt elhagy, akkor egy sz-emét g-örény, csak azt tudom mondani.
Szóval nem kell annyira büszkének lenni a nagy egzisztenciára, egy nőre egy kapcsolatban sokkal több dolog hárul, gyerekszülés, gyereknevelés, háztartás, járj el dolgozni, meg még nézz is ki jól.
Ne értsetek félre, én nem vagyok férfigyűlölő, de ilyenkor azért kiakadok.
"Nem mellesleg jobban is keresek, mint ő, szóval eléggé melléfogtál."
Messziről jött ember azt mond, amit akar.
" egy nőre egy kapcsolatban sokkal több dolog hárul, gyerekszülés, gyereknevelés, háztartás, járj el dolgozni, meg még nézz is ki jól."
Már megint ez a tetves gyerekszülés. Úgy csinálnak egyesek mintha getente szülnének, holott életük során max 2-3 alkalommal teszik. A másik, a gyereknevelés. Mintha a férfi egyáltalán nem venne benne. A háztartás ugyanez a kategória. Hát igen, dolgozni sajnos muszáj, hacsak nem ti nyertétek szombaton az ötmilliárdot. Jól kinézés szintén. Gondolom ezt te is elvárod a férjedtől. Akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!