Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt? Akkor többször is megfog?
Hehehe, teljesen hülyének néz a csaj, még be is védte a palit, te meg elshized, hogy szeret téged :D
Nyugodtan készíthetsz listát akkor, hogy kit kell szétverned..
Nagyon valoszinü, hogy ezentul is elöfordul majd. Nagyon sokan, akar tudatalatt, kifogasnak hasznaljak az alkoholt gatlasaik levetközesere.
Majdnem ketszer ennyi idös vagyok, mint te es rengeteg lannyal talalkoztam, aki ezt teszi. Hidd el, hogy egy kis hatekonyabb flörtölessel alkohol nelkül is eljut oda!
Ha mar baratnöd nem tiszteli a kapcsolatotokat es nem becsül meg teged, akkor bennen legyen annyi szeretet magad irant, hogy megkimeled magad a tovabbi megalazastol!
Majd egy napon felnosz te is.
Engem csalt meg a baratom, megbeszeltuk. majd egy mas okbol kifolyolag kidobtam es utanna tudtam meg, hogy utanna is megcsalt. Ennyit az effele emberekrol ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!