Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a párom többszö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom többször megcsalt, és már fél éve azért könyörög, hogy felejtsem el? Higgyek neki?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, ő külföldön él egyedül. Sajnos nem nagyon lehet hülyének nézni, általában tudom ki mikor hazudik, ő nem hazudik túl jól. Többször lebukott, számon kértem, és több órás sírás, könyörgés után bevallotta. Megbocsáltottam neki, mert már 12 éve úgy gondolom, hogy a tinikorunkban történt szerelmünknek nincs vége. Mindig úgy gondoltam rá, hogy egyszer ő lesz a férjem. Van egy lányom, aki nem tőle van, de nagyon imádja, azt mondja szeret, értünk él, dolgozik... De mikor mással csalt, akkor is azt mondta szeret, akkor most hazudik vagy akkor hazudott, vgy mindig? Általában elfojtottam magamban, azt hogy megalázott, nem vállalt fel. Valamiért mostanában mégis kényszert érzek arra, hogy könyörögjön a bocsánatomért, utólag is, ha egyáltalán most igaz az, hogy nem csal meg. Sokat gondolok arra, hogy elhagyom. Már próbáltam de egy napot sem bírtam ki. Nem akarok az a nő lenni akinek a háta mögött mindenki tudj a pasija a város bikája.

Jó pasi, egyedül él, messze tőlem, tudom, hogy nehéz lehet, és gyenge...De én is egyedül vagyok és mégis kibírom, nem fekszem össze senkivel.

Ez normális, hogy a pasik ilyenek? Bolond vagyok, hogy nem hagyom el?

2012. márc. 5. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
nem tudom, nem, igen
2012. márc. 5. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem szeret.

A város nem tudja, hogy kivel kefél, mert messze lakik.

Ha felnőttként tudnád kezelni a dolgot, akkor belátnád, hogy annak, hogy lefekszik valakivel testi örömek címszó alatt, nincs semmi köze, ahhoz, hogy téged szeret-e. A férfiak kanosabbak. Ha nem tudod elviselni hagyd ott.

Hülyeség volt kutakodnod!

2012. márc. 5. 23:05
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Többször megcsalt? Az nem sanszos, nem lehet ilyenkor engedni, mert megteszi még többször is.
2012. márc. 5. 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

Természetesen nem normális, ha egy férfi így viselkedik....

Mindenképpen Neked kell eldöntened, hogy megéri-e szenvedni egy pasi miatt, mert abban biztos lehetsz, hogy előbb-utóbb találnál olyat is, aki távolság ide vagy oda, de csak téged akar. Egy ilyen pasas egyébként az önbizalmadnak sem tesz túl jót hosszabb távon.

2012. márc. 5. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Igen, bolond vagy. Már bocs. Meg nagyon naiv is. Ha szeret, akkor nem csal meg, és pont, ilyen nincs, ha szeret, akkor csak te létezel, az a maximum amit egy másik nővel tehet, hogy kicsit megbámulja, azt még szabad, mást nem. Ha fizikailag nem is csal meg, de más nő után vágyakozik, az már megcsalás.

Csak azért ne legyél vele, mert sajnálod, mit foglalkozol vele, ő baja, ő akarta ezt magának. Ha nem csalt volna meg, most boldogok lennétek együtt. Amúgy meg annyira te se szeretheted, ha mástól már gyereked van, gondolkodtatok volna előbb.

De egyébként tök könnyű dolgod van, azt mondod külföldön lakik, tehát lényegében SEMMI az égvilágon nem köt titeket össze azon kívül, hogy azt mondjátok, együtt vagytok. Hát majd most azt fogod neki mondani, hogy mostantól nem vagyunk együtt, azt kész. Sok minden úgyse fog változni, mivel így is alig láttátok egymást.

Az rendes tőled, hogy legalább te nem csaltad meg. De egyáltalán nincs már közöd hozzá, csak a megszokás köt, de azt meg sz*rd le. Gondolj néha magadra is, ha ezzel a hülyével akarsz maradni, tutira egyedül maradsz, mert tőle nem sokat kaptál. Egy 12 éves korodból maradt kislányos álmot meg tök hülyeség ennyi idősen még mindig követni.

Ha bunkó voltam bocs, de ez most kiakasztott, nem értem, felnőtt létedre hogy nem tudtad ezt a tök könnyű dolgot megoldani? Örülj neki, hogy külföldön van! amint kidobod, haza se fog már jönni, majd külföldön talál valami bigét, akit ugyanúgy hülyíteni fog, mint téged, azt kész, ez ne legyen a te gondod. Ő rontotta el az ő életét, a tiédhez nincs joga.

2012. márc. 5. 23:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm először is a válaszokat! Mint már írtam, próbáltam elhagyni de nem ment. Szenvedni nem akarok, mert mikor elhagytam az rosszabb volt, mint mikor kiderült ez az. Most voltam nála 2 hetet kint és megmondta ha mégegyszer lebukik akkor viszlát. Addig azzal takarozott, hogy eleinte nem gondolta hogy együtt maradunk... Most úgy gondolja imád és elvesz, de ez változhat. Szóval kap egy utolsó utáni esélyt. És ki fogom bírni ha lapát.

A félreértések elkerülése végett írom, hogy 15 évesen 12 évvel ezelött voltunk szerelmesek, aztán 4 éve eltünt, mint barát, és nem tudtam róla szinte semmit, és akkor lettem terhes amíg ő külföldön volt, mikor a lányom pár hetes volt akkor valahogy megtalált és azóta együtt vagyunk. Éltünk együtt pár hónapig és nagyon boldogok voltunk, de haza kellett jönünk, ő meg maradt pénzt keresni. Most szenvedés van, hogy itt vagy ott éljünk... Már volt szó eljegyzésről is, csak ezek miatt a "bakik" miatt nem nagyon sürgettem a dolgot. Kell egy kis idő, hogy higgyjek neki.

Nem kutattam utána, véletlenül nekem küldött el egy sms-t, meg bugyit találtam takarításkor a fiókban, ami nem az enyém volt... Meg voltak egyéb finomságok, szóval nem csak 1 nő volt. De mindent elmondott, csak bocsánatot nem kért.

2012. márc. 5. 23:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát itt a bocsánat az édeskevés. (amúgy bocs hogy elszámoltam magam XD ).

Soha nem kötném össze az életem egy ilyen taplóval. Ha már feleségül vett, annál többször fog megcsalni. Mert úgy lesz vele, hogy sálálá, megvan a nő, mostmár nem tehet semmit, max elválhat, de ahhoz túl lusta, hisz szakítani is lusta volt, akkor meg mért ne csalhatnám meg még egyszer.. meg még 1x.. meg még öccör...

Na vágod? Minek erőlteted? Azt mondod, pár hónapig boldogok voltatok? Hát az meg mi? Semmi! Az nem is kapcsolat, hát akkor több volt a rossz, mint a jó, a lila köd elszállt, itt a vége. Ez most kb úgy hangzott, mint az hogy anyámék azt mondták, amikor ide költöztünk erre a sz*r helyre a tök jó előző helyünkről, hogy az elején boldogok voltunk. Na mondom köz bmeg, lehet hogy ti igen, de én nem, és az hogy az "elején", vagyis kb az első 1 évben volt egy kis lila köd, attól még utána bomba robbant, 12 éve itt lakunk, és egyre rosszabb. Érted? Semmi nem lesz jobb, ez egy idióta, szerintem még a saját gyerekét is arra tanítaná, hogy majd csalja meg a nőjét, mert az milyen bulis. Ilyennel akarsz te még együtt maradni?

2012. márc. 6. 00:13
 8/8 Gáál Barbie válasza:
szerintem aki egyszer valakit meg csal vagy többször az nem változik...eléggé szánalmas viselkedés..
2012. márc. 6. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!